Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

Uyuz oldum ne yapabilirim

Bakalım doktor ne deyecek hocam beni uyuz eden yaratık ile şu şekiliz aynen geldi bana bulaştı 😁
  2. Hard Kapitalizim

Yarın bı gidiyim doktora size aklıma takılan soruları sorarım iyi akşamlar 1696785604 Bir daha kedi seversem elimi🤬
  3. Hard Kapitalizim

Duş alsam da geçmiyor ki
  4. Hard Kapitalizim

Hmm neyse bu ihale bana kaldı ben bı yalan uydururum mühendise ayrıca kulanmam gereken ilaçları eczaneden aldıktan sonra aklıma takılanları sorsam cevaplar mısınız
  5. Hard Kapitalizim

Eğer gelişme olursa söylerim şize de ben şimdi ise girecektim mühendise ne yalan söyleyebilirim bı yardımcı olun
  6. Hard Kapitalizim

Yaw bı kedi seveyim dedim nerden sevdim baş belası hayavan geldi beni buldu
  7. Hard Kapitalizim

Cildim kızarık falan da değil ama bazen hiç kaşınmıyor bazen 3 ,4 yerim kaşınıyor bu arada evdeki yatağı çarşafı nasıl temizlerim 1696785005 Siz ev temizliğini nasıl yaptınız bir odaya girip orda dursam mi ki bide işe gidecektim pazartesi mühendise ne yalan söylesem ki şimdi uyuz olduğumu...
  8. Hard Kapitalizim

Yaw demeyin ya ise girecektim tam da 1696784706 Kremi baştan aşağı mi sürecem 1696784775 Size nasıl bulaştı
  9. Hard Kapitalizim

Yarın gidecem bakalım doktor ne diyecek de bizim burda deri bölümüne bakan doktor yok 1696784555 Genel doktor var yani
  10. Hard Kapitalizim

Kaç günde geçer
  11. Hard Kapitalizim

Geceleyin çok kaşınıyor lanet olası kediyi nerden sevdim yaw
  12. Hard Kapitalizim

Yav bı kedi seveyim dedim başıma gelmeyen kalmadı kaşınıp duruyorum
Top Bottom