Arama sonuçları: *

1. H

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Hocam o zaman en azından bir doktorunuzla da konuşun bu askerlik mevzusunu, bu arada benim gibi çok fazla kafaya takıyorsun bazı şeyleri, inan hiç iyi değil :D. Askerliği hastalığın yüzünden yapamadın diye kız vermeyecekler mi ilk defa duydum böyle bir şey 😂 .
  2. H

Dediğiniz bana hiç mantıklı gelmiyor açıkcası, Askeriye sağlam insanlar için bile zorlayıcı ve psikolojini çok ciddi etkileyen bir yer. Oradayken de aklınıza farklı şeyler takılacağından eminim, bedelli gidiyorsan zaten sana kötü gözle bakacaklar şu anki psikolojin ile kaldırabileceğini...
  3. H

Şizofreni 'genelde' olmayan birşeyi var oluyormuş gibi yaşamak olmuyor, beynin farklı yorumlaması şeklinde oluyor. Mesela 20 kişi aynı anda farklı şeyleri konuşurken hiçbir şey anlayamazsın ancak beynin anlamlandırmak için zaten aklında düşündüğün imgeyi kullanıyor. Bunu günlük yaşantımızda da...
  4. H

Yakın akrabalarında psikolojik sorunlar yaşayan kişiler var mı, Şizofreni ve Bipolar gibi. Şizofreni ülkemizde Irsi(Genetik) çok fazla görülüyor, diğer ülkelerde bu şekilde değil.
  5. H

Kulağımdan kan geldi

Hocam o kısıma yani orta kulak bölgesine bastırınca acıyorsa kulak iltihaplanmış olarak düşünebilirsiniz, iltihap zararsız da olabilir ancak sağırlığa kadar gidebiliyor. Muhtemelen müzik yüzünden bir zarar görme durumu yok arkadaşın kulağında çok ciddi iltihap var. Yüksek sesli müzik yüzünden...
  6. H

Kulağımdan kan geldi

Kulağının arkasında, Boynunun üst kısmında Kafatasının dışında kalan yumuşak bir bölge var, Bastırınca acı sızlama çınlama oluyor mu? Oluyorsa HEMEN ŞİMDİ DERHAL doktora gidin. Olmuyorsa Gidebiliyorsanız yine derhal şimdi doktora gidin ancak uzak yerde oturuyorsanız yarın gidebilirsiniz. Ancak...
Top Bottom