Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Antidepresan nasıl bırakılır?

Kardeşim, 4 sene tecrübem oldu. Kendi detaylarımı vermek istemiyorum. İlaçların senin ruhunu ve beynini uyuşturduğunun farkındasın. Aklı tedavi edebilecek tek şey akıldır. Kendini nasıl görmek istiyorsan öyle olacağını düşün ve ona odaklan. Ben de ilacı bırakacağım diye zannederken dozunu...
  2. Hudzell

Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

O yaşta 180 idim zaten. Neyi yarıştırıyorsun ki sen boy yakışmıyor diyorsun boyunu sormamıştık
  3. Hudzell

Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

Boyun kaç dost 190 olarak kendime yakıştırıyorum da merak ettim ?
  4. Hudzell

Diş Hastası Lazım Acil

Hocam valla 20 lik dişim var ancak doktor bey geçen sene bana sinire çok yakın olduğunu çok çok zorlamadıkça çektirme dedi ama dolgu olsa gelirdim
  5. Hudzell

Parmağa takılan atel çıkarıldıktan sonra hareketim çok daha kısıtlandı!

Benim de parmağım kazadan ötürü iptal olmuştu yerinde durması için demir bir aparata geçirdiler. Çıkarttığım zaman acısı ve senin dediğin gibi kısıtlama mevzusu bir süre daha devam etti eğer durumlar aynı değilse bilemiyorum.
  6. Hudzell

Seboreik dermatitliler gelsin

Yüz için olan işe yarıyor mu hocam ona göre alacağım sadece mevsim geçişlerinde özellikle yılan gibi deri değiştiriyorum.
  7. Hudzell

Çok ağlamak zararlımıdır??

Göz yaşlarından ötürü göz çevresinde iz çıkabilir.
  8. Hudzell

Lustral den beklentim nasıl olmalı

İlaçlar çözüm değildir lustral dahil 3 farklı ilacı 2 sene kullandım. Çözüm sandım ancak doktor dozunu yükseltmek isteyip durdu zamanla kendi kendime bıraktım valla.
  9. Hudzell

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Utanma dost. Traş et. Ultrason bile çektirmeni isteyebilirler. Karşına gelecek doktor yüksek ihtimalle erkek 50-60 larında olur. Ben hiç unutmam bir gün ürolojiye gittim. Bayan doktor bakmamak için yüz tane bahane sundu. Ama üstten emir gelince mecbur bakmıştı. :D Ben de utandım ama alışıyor insan.
  10. Hudzell

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Variskosel olabilir. Ürolojiden de daha net sonuç alırsınız zaten.
  11. Hudzell

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Testislerinin herhangi birinde sağ veya sol olacak şekilde ebat farkı var mı? Biri diğerinden daha büyük veya küçük ? Testislerinin dokusu solucanımsı gibi taraksı bir yapıya sahip mi ?
  12. Hudzell

Kan Değerleri hakkında.

Kemiği dokusu incelir ve daha hassaslaşır kırılması kolaylaşır. Tedavisi hakkında bilgim yok maalesef. Geçmiş olsun inşallah.
  13. Hudzell

Kan Değerleri hakkında.

Eğer değerlere göre gidersek susuzluk ve böbreği işaret eden seçenekler var. Varsayım olarak diyorum kanser vb değil de kendisi az su içiyor gözüküyor. İnsan kışın soğuk havalarda su içmeyi unutabilir ama eksik etmesin.
  14. Hudzell

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

Bence kalp damar bölümünden muayene edilmeli öyle karar verin.
  15. Hudzell

Gözükmesi gerekir. En son ne zaman bakıldı? Bende mesela kaç senedir tiroit yoktu daha 1 hafta önce tiroitlerimin aşırı yükseldiğini ve muhtemelen rahatsızlığım olduğunu fark ettim. Kontrole gideceğim.
  16. Hudzell

Tansiyon dediyseniz, kalbine baktırmış olmanız lazım? Genel kalp damar sistemine bakıldı mı babanızın ? Öbür türlü kesinlikle mental bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  17. Hudzell

Tıbbi karşılığını bilmiyorum. Sadece deneyime göre yazıyorum. Adını vermeyeceğim çok yakından bir tanıdığım psikolojik olarak rahatsızdı. Bu onu fiziksel ve bedensel de fazla etkilerdi. Doktor panik atar derdi ama tam olarak o da değildi. Bir süre Hipnoterapi aldı. Ben doğrudan bu terapiyi...
  18. Hudzell

Kapandı.

Bunda utanılacak bir şey yok doktora git riske atma soyunu.
  19. Hudzell

Ağrısız varikosel bilgisi olan varmı

Hocam bende sperm kalitesi veya azalma gibi hiçbir sorun yoktu sadece damar genişlemesi vardı. Asıl sorun böbrekte olduğu için zorunlu olarak anjiyo oldum o sırada hazır operasyondayken testise de ilaç verdiler ikisi birden halloldu. Özetle evet hocam. Böbrek olayı da herkese şart mı bilgim yok...
  20. Hudzell

Ağrısız varikosel bilgisi olan varmı

Bu teşhis ile 12 yıl izlenimde kaldım. Varikosel teşhisime aslında böbreğimde bulunan bir tıkanıklık sebep verildiği ortaya çıktı. Nutcracker sendromu diye geçiyor. Anjiyo ile hem testislere ilaç verip hem böbreğimde sorunlu damarı düzeltmişlerdi. Eğer böyle bir teşhisin varsa böbreklerini...
Geri