Arama sonuçları: *

• Users: Hypnx
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hypnx

Göz Çizdirmek İçin Numara durmalı mı?

Dostum demek ki o 40 kişilik ekipte çoğu kişi meslek için fiziki yeterliliğe sahip değil.POMEM parkuru düşük kondisyona sahip değilsen 48 saniye içinde yapabileceğin bir parkur.6 ay nesine çalıştın diyeceğim belki kilolusun bilemem ama mülakat harici pomemin eleyici yanı yok belki ön sağlık da...
  2. Hypnx

Göz Çizdirmek İçin Numara durmalı mı?

Düzenli spor yapan yada atletik bir birey o parkuru çok rahat geçer , polislikte mühim olan sözlü mülakat parkuru 1 ay çalışan süreyi tutturur.
  3. Hypnx

Daha iri görünebilmek için neler yapılmalı ?

Pilav ve makarna.
  4. Hypnx

pre workout ve bcaa hakkında

Bilgi edinmeye çalıştığın yerde genellikle teknolojik ürünler hakkında donanıma sahip kişiler yoğunlukta , sporcu yada bb ile ilgilenen kişileri burda çok bulamazsın.Voleybol sahasında maç çevirenlere "buz hokeyinde ofsayt nasıl oluyor" sormak gibi bir şey senin yaptığın.Görüntü kirliliği.
  5. Hypnx

Kilo almam lazım yardım eder misiniz

Sanmam.Sporsuz sadece yağ oranı artacak ve ödem birikecek.Kas hacminin artışından dolayı oluşan kırmızı çizgiler gibi yırtık olmaz, belki ufak çatlaklar olur.
  6. Hypnx

Ayrıca ağzın boş durmasın yemek yedin 1 saat sonra kuru yemiş meyve + abu cubur abartmadan yemelisin.bol bol da su iç 2 Lt yi tamamlamaya bak 1 Ay da 10-15 kg alırsın.
  7. Hypnx

Karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor.Makarna ve pirinç pilavına ağırlık ver özellikle pirinç pilavı.
  8. Hypnx

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Boşvermişliği dene belli bir süre.
Top Bottom