Arama sonuçları: *

• Users: JATDAV
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J

Sokak Kedisi Elimi Isırdı

Kuduz kedi kendini belli eder, yanlışlıkla canını yakmışsındır ısırmıştır çok abartılacak bir şey yok. Kaç kez yemek yedirirken beni ısırdılar bi bilseniz...
  2. J

Herkes Bulunduğu Bölgedeki Corona Risk Rengini Söyleyebilir mi?

İst Esenyurt. Her yer kırmızıydı en son.
  3. J

Fazla kahve kalp ağrısı yapar mı?

Kahveden dolayı olan baş ağrısı uyuyunca geçer ama kalkınca çok saf oluyorsu 2-3 saat ayılmaya falan çalışıyorsun. Yapmanı önermiyorum.
  4. J

Doğuştan kalp ritim bozukluğuna sahip bir insanım, kronik sorunlu ürünü iade edememiş ailem ama sorun yok.
  5. J

Aynı şeyi yaşadım ve neye çalışacağımı bilemden çalışmaya başladım. Sonuç sınıfta kalma yolu görünüyor, harika değil mi? Normal gündelik hayatında kahve yoksa bu yöntemi tavsiye etmiyorum kalbi geçtim aşırı baş ağrısı yapar çalışamazsın.
  6. J

Tek sorunum kahve dayanmıyor, filtre kahveden granüre geri döndüm F/P olduğundan dolayı.
  7. J

İlk başlarda baş ağrısı yapabilir sonra alışıyorsun. Tavsiyem şekersiz kahve tüketmen.
  8. J

Dude günde 6-7 bardak içiyorum bir sorunum yok, yaşıyorum sadece 2-3 günde bir uyuyorum.
  9. J

Kargo geldikten sonra kaç saat virüsün etkisiz hale gelmesini beklemeliyim?

O kadar abartma dostum, bilgisayar montajlıyorsun ellerine bulaşsa bulaşsa termal macun bulaşıyor. Bu kadar korkuyorsan kendin montajlasaydın?
  10. J

Kargo geldikten sonra kaç saat virüsün etkisiz hale gelmesini beklemeliyim?

Bu kadar takıyor musunuz? Dostum 3 günde toplam 7 kere kargo elime ulaştı, kutuyu al ürünü çıkar ellerini dezenfekte et bu kadar.
Top Bottom