Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

dişte kanal tedavisi olanlar ne kadar ödedi

Hocam özellerdeki fiyatlar hakkında hiç bilgim yok benim. Ben direkt AÜDHF'nde yaptırıyordum
  2. KaganKK06

karışık tost yedim zehirlenirmiyim

Afiyet bal sugar hocam Ama yumurta ve nanenin alakayı anlamadım ve mayonez eksik Bu kadar malzeme hele biberler ve yumurta nane azıcık ağrıtır sadece mideyi
  3. KaganKK06

Diş tedavisinde devlete gitmek pişmanlıktır!

Nerede diş tedavisine gitmiştiniz hocam?
  4. KaganKK06

Diş tedavisinde devlete gitmek pişmanlıktır!

Geçmiş olsun hocam. Gittiğiniz yer de önemli tabii ki devlette. Ben Ankara Üniversitesisin diş polikliniğine gittim zamanında. Çok iyi yaptıklarını söyleyebilirim baya bir gittim ve sıkıntı yaşamadım hiç
  5. KaganKK06

Kulağımdan kan geldi

Orta kulak kısmında büyük ihtimal zarar verdin.Doktora gitmen en doğrusu olur.
  6. KaganKK06

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

İnşallah iyi haberler getirirsiniz hocam. Birde Sizin pederin numara gözüküyor isterseniz orayı blurlayın
  7. KaganKK06

Cs Go can iğnesi gerçek hayatta ne işe yarıyor?

Adrenalin şırıngası Kalbin daha hızlı çalışmasını sağlıyor kendini daha enerjik hissettiriyor sanırım. Apex Legendsta Octane de kullanıyordu :D Ama şöyle bir sıkıntısı var.Eğer birden fazla ard arda kullanırsan sanırım kalbin dayanamayıp ölüyordun
  8. KaganKK06

hava harp okuluna girmek istiyorum ama sağlık göz mülakatından korkuyorum

Hocam benim arkadaş gitmişti ama boydan kaybetmiş bazı şeyler anlattı Boya bakıyorlar eğer baya uzunsanız alınmıyorsunuz(boy sınırı ne bilmiyorum) ve belki kilo sınırı da olabilir Sanırım biraz katı davranıyorlarmış bunu söylemişti Birde doktorlar organınıza filan bakıyormuş(öyle söyledi ve...
  9. KaganKK06

sizce korona mıdır ?

Saat 6.00-7.00 gibi açıklamır sanırım ben yaptırdığım zaman o saatlerde çıkmışıt yanlış hatırlamıyorsam
  10. KaganKK06

Boy uzatma iğnesi Gerçek mi

Hormon iğnesini mi diyorsun.Messide olan hastalık.İşe yarayabilir ama vermezler
  11. KaganKK06

Saçımdan Eksilmeyen Kepek!

Hocam büyük ihtimal seboreik dermatittir bende de var maalesef.Şampuanlar filan fazla etki etmedi(normalolanlar).Eczanelerde satılan şampuanlar var ismini hatırlamıyorum ama onu deneyebilirsin.Cildiye doktoruna gitmekte iyi olabilir
  12. KaganKK06

2.Doz Aşı Tarihi Aldım Fakat Bana Biraz Erken Geldi

3 haftaya düştüğünden dolayı bir sıkıntı değil 3 hafta önce bende yaptırdım ilk aşıyı, yarın 2. aşıyı olabililiyorum
  13. KaganKK06

Saçımdaki sorundan nasıl kurtulabilirim

Başından niye kan aldılar ameliyatından dolayı mı yoksa bu kepek benzeri şeylerden dolayı mı
  14. KaganKK06

Teşekkürler :) o konazolu sanırım kullanmıştım ama maalesef bi çözüm yolu buldurmadı kısa süreli etkisi olmuştu anca yinede teşekkürler :)
  15. KaganKK06

Teşekkürler adamlar yine paraya vurmak için 190 lira koymuş saçmalık resmen Teşekkürler. 1.için zaten fazla şampuan kullanmıyorum,sıkıntı olmaz. 2.fazla vakit geçirmeyi bende fazla sevmiyorum ama iyice yıkıyarak çıkıyorum 3.Dışarı fazla çıkmadığımdan terlemiyorum ama yinede bunun için...
  16. KaganKK06

Saçı 0-1 vurdurup kurtulmak istiyorum ama kestirmekte bir yandan istemiyorum değişik bir ikilemdeyim
  17. KaganKK06

Teşekkürler:) Teşekkürler kurutuyorum ama kuruduktan sonra tekrardan gözüküyor :( Teşekkürler :) kanama olmuyor ve haklısın bi tame şampuan verdilerdi oda maalesef fazla işe yaramadı bu aralar filan her tarafta gözüken bıttım sabununu filan kullamıyorum ama bir şey oluyormu o bile anlaşılmıyor...
  18. KaganKK06

Teşekkürler :) Cildiye doktoruna filan gidiyim gidiyim diyom ama gidemiyorum birde bizim burda delta pluslılar varmış ondan dolayıda fazla dışarı çıkmayı düşünemiyorum ama tavsiyeler için tekrardan teşekkürler
  19. KaganKK06

Selamlar.Kafamda saçlarımın köklerinde filan şu değişik kepeğe benzer şeylerden var.Seboreik Dermatit olduğunu düşünüyorum filan.Ama bununla ilgilimi bilmiyorum ama yine kafamın bazı yerleri yara kabuğu gibi oluyor ve saç orada çıkmıyor.Kafamla oynuyorum alışkanlıkta oldu psikolojikmi neyse...
  20. KaganKK06

Kolumda bir sıkıntı olur mu

Cevap yazan herkese teşekkür ederim...
Top Bottom