Arama sonuçları: *

• Users: Klaus1
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Klaus1

Yoğun ve Sürekli Anksiyete

Spor olarak fitness yapıyorum ama spor yaparken bile kaygı yaşıyorum 1711627082 Evet bende bunun çok özel bir şey olduğunun farkındayım ama onu sevemiyorum sevmeye çalışınca anksiyetem tetikleniyor
  2. Klaus1

Yoğun ve Sürekli Anksiyete

Merhaba arkadaşlar, Yaşım 24 başlıktaki sorunu yaşıyorum. Gün boyu devam eden kaygı bozukluğum var ilaç tedavisi (secita 20mg, tranko-buskas, buspon) görüyorum fakat yine de tam anlamıyla geçmiş değil. 7 Ay önce birden içimi bir huzursuzluk kapladı ve en yoğun bunalımı yaşadım. Beni...
  3. Klaus1

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Yanlış tıraş bıçağı kullanıyorsun da ondan, Bir astsubay olarak her gün tıraş olmam gerektiği için gillette fusion 5 modelini kullanıyorum tavsiye ederim
  4. Klaus1

Artık Dayanamıyorum cidden

Yıl 2012 falan o zamanlar kiloluyum yaşımda küçük, yakın bir arkadaşım bana ''senin yerinde olsam intihar ederim şu vücuda bak'' şeklinde bir laf etti. Şaka olmasına rağmen ben içerledim bu durumu, ondan sonra çok sert bir şekilde spor salonuna yazıldım saatlerce antreman attım ve 1 sene...
  5. Klaus1

18 yaş altı eczaneden uyku ilacı alabilir mi?

Sağlık ocağından yazdırabilirsin
  6. Klaus1

Ramazanda roaccutane kullanabilir miyim

Su içmeden karaciğerinin perti çıkar o ilaç öyle bir ilaç ama ya ilacı kullanma ya da orucunu tutma Ben olsam İlaca ara veririm 1 ay Din önce gelir en nihayetinde
  7. Klaus1

Yaşım 15.bucuk siz o yasta ne kadar uzadınız

Aynı konuyu açıp açıp durma başlayacam boyuna şimdi
Top Bottom