Arama sonuçları: *

1. KomtanKrang

Zoretanin Rouccatan aknetrent… Çok fena yüz kızarması ve yanması yaşıyorum.

Bi doktora görün en iyisi hem için daha rahat olur ilacı başlatan doktorun iyi olduğunu düşünüyorsan ona gitmen daha faydalı olur
  2. KomtanKrang

Zoretanin Rouccatan aknetrent… Çok fena yüz kızarması ve yanması yaşıyorum.

Başlatan doktora tel ile ulaşabiliyorsan konu hakkında bilgi al yanma hissi genelde kuruluktan olur bol su tüketiyor musun ?
  3. KomtanKrang

Aileme karşı tavrım ne olmalı?

Kimse kolay demedi tek yaşamak imkansıza yakın yazdım sayısız şeyler katan ailenin durumu da ortada arkadaşın anlattıkları da ortada hiç de ergen değil bu tavsiye sokağa çık dilen demedim elinden geldiği zaman tek yaşa ailenle bağını da kopar demedim şartlar ortadaysa realist olmak lazım senin...
  4. KomtanKrang

Aileme karşı tavrım ne olmalı?

söylemesi kolay olsada bu haline imkansıza yakın olsada ilk fırsatta ekonomik özgürlüğünü alıp tek yaşaman ve iyileşmek için kendine odaklanıp çabalamak
  5. KomtanKrang

Kedi tüyü sağlığa zararlı mı?

sokaktan aldığınız kedinin yavru olursa daha hastalıklara kapılmadıysa bir sürü aşısı ve aylık yapılan iç dış parazit aşıları var kediniz sağlıklı hastalıksız ve tüylerini sürekli tarıyorsanız sıkıntı olmaz kediniz sağlıklı olması demek 2 3 ayda bir 300 tl lik aşı ömrü boyunca diğer tüm bir...
Top Bottom