Arama sonuçları: *

• Users: Kyles
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kyles

Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

Hocam vaktinizi almazsam bisey sorucam bende 24 yasındayım ama göz derecem hala ilerliyor o yüzden göz cizdirmekten korkuyorum şuan 4-5 derece civarında gözlük kullanıyorum, gözümü cizdirsem göz derecem ilerlemeye devam eder mi ki? Ve hangi yerden ne kadara yaptırdınız?
  2. Kyles

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Yaşadığınızı hissedemem, sadece biraz empati yapabilirim, sevmek ve sevilmek nasıl bi duygudur bilirim, sevdiğin birini terketmeye kendini zorlamayida. Acın çok büyük, hayatımdan kalan tecrübelerimle bu acını paylaşarak ve duygularını serbest bırakmak acını azaltmaya yardımcı olabilir. Hayata...
  3. Kyles

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

şuan kullandığın ilaçlar, arkadaş ortamı, aile baskısı her neyse ileride geçicek emin ol. bende lise sonda sınıfın içinde bileklerimi kesmeye çalıştım, hissettiğim tek şey kendinin ve çevrendeki insanların korkusu oluyor. sonra sevilmeye ihtiyacın olduğunda sadece banada üzülsün diye anlatıcağın...
  4. Kyles

Gerçekten işe yarayan yüz bakım peeling önerisi?

Yok sadece nemli cilde daha iyi etki ediyor diye söyledim yüzünüzü yıkadıktan sonra günlük peelingi ve nem jelini kullanabilirsiniz. Ama tavsiyem yüz maskesini ve peelingi 3 günde bir kullanmanız zaten 3 gün yüzünüz temiz oluyor. Nem terapisini günde 1 defa kullanabilirsiniz kuru cilde bütün gün...
  5. Kyles

Zaten kullandıktan sonra yüzünüz baya temizlediğini fark ediyosunuz direkt. 2 haftadan sonra baya iyi geliyor ten rengim açılmıştı :D
  6. Kyles

Duş aldıktan sonra nemli cilde yüz maskesini yapıp 15dk bekleyip yıkıyorum sonra şeker peeling iyice sürüp yıkıyorum sonrada nemlendirici jeli ile yüzüme sürüyorum yüzümdeki siyah noktalara, kirlere baya iyi gelmişti. Hatta ablamda beğendiği için kendide kullanıyordu bi sure kullanmayı bıraktım...
  7. Kyles

https://ty.gl/1nm1rdnllg Bunu haftada 3 defa kullanırken yüzümü temiz ve yumuşacık hale getiriyordu tavsiye ederim.
  8. Kyles

Merhaba Covid testim pozitif.

Geçmiş olsun. Ben is yerinde çalışırken yaklaşık 3 ay önce corona testim pozitif 7 gün karantina raporu verdiler. 7 günü doldurduğumda tekrar test olmaya gittiğimde artık sen temizsin test olmana gerek yok dedi doktorlar. Ben yoğun bi işte çalıştığım ve hala ağrılarım olduğu için test olmakta...
  9. Kyles

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

yok istemiyorlar isteyince direk veriyor
  10. Kyles

Psikolojik Sorunlarım var sanırım

bende lisedeyken cok sessiz utangaç takıntılı(yürüyüşüme dikkat eder, elimi nereye koysam daha güzel durur vs) biriydim. rezil olmaktan ölesiye korkardım, şimdi ise rezil hareketlerim(lisedeki kafama göre) insanlara sempatik geliyor ve kendim gibi özgür hissediyorum.
Top Bottom