Arama sonuçları: *

• Users: LenKys
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LenKys

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

Türkiyede yaşıyorsan ergenlik döneminde olup olmaman fark etmiyor hocam
  2. LenKys

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

ekmek arasına koy babannem öyle yapardi,😀
  3. LenKys

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

yemek yerken bişey izliyorsan izlememeye alış doğru bişey değil bendede oluyor bazen yemek yerken mümkün oldukça bişey izlemeyin ve yedinizin tadına varın yemek yerken izleyince bişeyler ne yedin şeyi anlıyorsun nede doyuyorsun
  4. LenKys

17 yaşından sonra boy uzarmı

Bak altta 4 adet konu açılmış orda cevapları var he yetersiz gelirse arama kısmına yaz boy uzarmı yaz ordada cevap dolu
  5. LenKys

Bıldırcınım hastamı kemiğinden ses geliyo

veteriner e götüre bilirsin
  6. LenKys

arkadaşlar bu bağımlılıktan ansıl kurtulabilirim?

bir gün bilgisayara bişey olursa eski değeri vermicen sonra böyle bir derdinde olmaz kendimden biliyorum
  7. LenKys

Yavru Kedi ısırığı..

konu açmak için açmak...
  8. LenKys

Askerlik belgem ıslandı

e devletten yenisini çıkarabiliyorsun diye biliyorum
  9. LenKys

Ergenlere hangi traş makinasi önerilir?

sinek kaydı diye geçiyor onlarda ucu farklı olyor 1646240773 uçları şu tarz oluyor kalitesine göre değiyor (Attım ürünleri kalitesini vs bilmiyor sadece yapısını göstermelik attım)...
  10. LenKys

hocam arkadaş 700 liralık ürünle kıyaslıyor boşver 110 liralık ürünü :D
  11. LenKys

kendin alırsan biraz sorun yaşarsın yanlış yonde kesmen çıkma yönünü değiştiriyor
  12. LenKys

arkadaşım kullanıyor bana o önerdi burun kılı vs alıyor bende alıcam bütçem olunca
  13. LenKys

peki hocam 700 liralık traş makinan ile sana iyi traşlar dilerim :D
  14. LenKys

öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim :D ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE
  15. LenKys

arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 tl ye alır (set) en azından 700 tl kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belli :D
  16. LenKys

hocam attım set 329 tl ne bu kökündenmi alıyor :D
  17. LenKys

biraz pahalı ama akakçeden felan takip et sana ömürluk olur ilerdede kulanırsın set hemde https://www.vatanbilgisayar.com/braun-mgk3220-6-si-1-arada-erkek-bakim-kiti-gillette-hediyeli.html
  18. LenKys

baya makul fiyat :D
  19. LenKys

Yeni Rapor Alabilir miyim

yok yaptıramazsın kanka çok kötü olman lazım onun için dedim gibi acile git hasta oldunu söyle randevusuz olsa göz doktoruna veya diş doktoruna git dicemde onlarda randevusuz almıyorlar alırsan 2 ay sonra gidersin artık
  20. LenKys

Yeni Rapor Alabilir miyim

pendik felan bilmemde aile hekimi veriyor bide covid testi yaptırırsan veriyorlar ben hastaydım test yaptırdım 2 gün verdi ilk gün test yaptırdım için 2. günde sonuç açıklanmasını bekledim için sen 1 gün alsan yeter senin için
Top Bottom