yemek yerken bişey izliyorsan izlememeye alış doğru bişey değil bendede oluyor bazen yemek yerken mümkün oldukça bişey izlemeyin ve yedinizin tadına varın yemek yerken izleyince bişeyler ne yedin şeyi anlıyorsun nede doyuyorsun
sinek kaydı diye geçiyor onlarda ucu farklı olyor
1646240773
uçları şu tarz oluyor kalitesine göre değiyor (Attım ürünleri kalitesini vs bilmiyor sadece yapısını göstermelik attım)...
öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim :D
ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE
arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 tl ye alır (set) en azından 700 tl kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belli :D
biraz pahalı ama akakçeden felan takip et sana ömürluk olur ilerdede kulanırsın set hemde
https://www.vatanbilgisayar.com/braun-mgk3220-6-si-1-arada-erkek-bakim-kiti-gillette-hediyeli.html
yok yaptıramazsın kanka çok kötü olman lazım onun için dedim gibi acile git hasta oldunu söyle randevusuz olsa göz doktoruna veya diş doktoruna git dicemde onlarda randevusuz almıyorlar alırsan 2 ay sonra gidersin artık
pendik felan bilmemde aile hekimi veriyor bide covid testi yaptırırsan veriyorlar ben hastaydım test yaptırdım 2 gün verdi ilk gün test yaptırdım için 2. günde sonuç açıklanmasını bekledim için sen 1 gün alsan yeter senin için