Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Sürekli kötü düşünme

Kolay ve net bir çözümü yok maalesef. Pembe Fili Düşünme muhabbeti geçerli. Düşünüp acı çekmek ya da takmayıp hayatına devam etmek bir noktaya kadar senin elinde. Elinde olmadığı noktada da terapi yolu gözüküyor demektir. Dert ettiğin konuyla alakalı da; kalırsan en kötü ne olabilir ki...
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Lustral den beklentim nasıl olmalı

Sabah erken saatlerde ve kahvaltıyla alınması gerekiyor diye biliyorum. Diğer türlü uykuyu kaçırabiliyor çünkü. Başlangıç dozu 12,5-25mg. 50 ile başlamak ilk birkaç haftada yan etkileri bir miktar artırabilir. Genel anlamda hafif bir ilaç sayılır. Genelde en kötü baş ağrısı ve halsizlik yaşarsın...
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Rica ederim, ertelemeden git mutlaka. Geçmiş olsun.
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Vakit kaybetmeden ürolojiye git. Bu tür birkaç gün geçmeyen bir ağrının ciddi sebepleri de olabilir, erteleyip sonrasında pişman olmak istemezsin. Fazlaca beklemişsin zaten, daha geç olmadan görün derim. Utanıyorsan falan da hiç gerek yok bu arada utanmana. Oldukça normal bir şey bunun...
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Psikolog/psikiyatrist? Tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?

Doktortakvimi gibi uygulamalardan filtreleme yapıp bulduğun uzmanlara mesaj atarak fiyat ve diğer bilgileri sorabilirsin. Psikolog ücretleri psikiyatristlere göre bir miktar daha ucuzdur. Eğer durumunun çok ciddi, kontrol dışı olduğunu düşünmüyorsan ve herhangi bir psikolojik rahatsızlık teşhisi...
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

IU D3 VİTAS

Biraz fazla söylemiş sanki, toksik etki yaratmasın sonra dikkat etmek lazım. Kritik seviyede düşükse değeri alınabilir tabii de. Şu video bilgilendirici olmuştu, belki faydası olur:
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

IU D3 VİTAS

Benim 2000 IU, D3 K2. "Gündelik '3000' alabilirsin" dendi eczanede. Tabii tahlil sonuçlarına göre bir değer belirlemek daha mantıklı.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Reçetesiz antidepresan satılırmı?

Bak üstte de yazdığım gibi, doktor yazmadan kafana göre antidepresan alıp kullanırsan bir işe yaramaz, hem de boşuna yan etkileri deneyimleyeceksin. Doktorla görüşmen ve rahatsızlığın neyse ona göre ilaç kullanman (ya da gerekli görmezse kullanmaman) lazım. Her psikolojik rahatsızlıkta...
  9. Lloydˢᵗᵉʳ

Bir dönem kendi kullandıklarımdan biliyorum ama doktorunuz size antidepresan yazmadıysa almamalısınız.
  10. Lloydˢᵗᵉʳ

SSRI'lar falan satılıyor diye biliyorum.
Geri