Arama sonuçları: *

1. Marginale

Deri problemleri ile ilgili bilgisi olan var mı?

Kanka benimki baktı ona rağmen deride bir şey gözükmüyor dedi. Ama var yani kuru diyorum bepanthol birde 2 krem daha yazdı aylardır kullanıyorum bi şeye yaradıkları yok. Kına yakacak artık oraua iyi geliyormuş kfkfkfl. Şaka bi yana terleme, kuruluk var bende. Kaşıntı yıllar önce vardı ve...
  2. Marginale

Kanka medicana gittim daha üstüne bütçe yetmez fmföföfö 1729449195 Hocam eve geçince atacağım etiketlerim sizi. Bildiğiniz deride beyazlama var sadece o kasık bölgesinde.
  3. Marginale

Aynen valla Allah yardımcıları olsun. Allah'ın hanzoları ile bile uğraşmak zorunda kalıyorlar. Dediğin gibi ben bi randevu alayım. İstanbul'da deri hastalıkları konusunda hangisi daha iyi?
  4. Marginale

Kankam kaşıntı var ama kuruluktan kaynaklı, yani temizliğime dikkat ettiğim halde oluyor. Doktora gitmeden denesem problem olacağını sanmam çünkü 3 kez gördüler hepsi birşeyler yazıyor. Funderyl, bepanthol vs deriye bakıyor bir şey yok diyor, nemli tutacaksın diyor. Onu bende biliyorum ama işte...
  5. Marginale

Şeker intöleransın olabilir. Bende artık alternatif tıpa sardım SDFSDFSDF. Baktım düzelmiyor deriden otopsi alıp bakıyorlarmış onu yaptırıcam, birde kına tarzı dövme yapıyorlarmış deriyi yakıp yenisi çıksın diye duruma göre onuda denerim. Sanada geçmiş olsun.
  6. Marginale

Hayır kankam anlamıyorum yanlış. Ama 3 kez doktora gittim 6-7 farklı krem yazıyorlar ben artık anlaşmalı ilaç firmalarından dümenden krem yazıp yolladıklarını düşünüyorum her seferinde 1.5k bayıl bayıl nereye kadar. Devlete gideyim dedim onda da biraz uğraştırıcak sıra vermiyorlar. Bende belki...
  7. Marginale

3 kez gittim zaten deride bir şey yok diyip dümenden bepanthol yazıyor. Bende biliyorum kankam doktora gitmeyi. Belki başkasının başına gelmiştir herhangi bir şekilde işi çözülmüştür diye konu açtım.
  8. Marginale

Arkadaşlar anlayan varsa kendini belli ederse sevinirim. Kasık bölgesinde anlam veremediğim deri beyazlaması ve kuruluk var (kızarlıklık veya pullanma yok). Temizliğine vs dikkat edende biriyim ama anlam veremedim.
  9. Marginale

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

https://www.vitaminler.com/urun/one-up-good-night-melatonin-60-kapsul-19827
  10. Marginale

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

Melatonin takviyesi alabilirsin.
  11. Marginale

🔹Günde kaç litre su içiyorsunuz?

Senin vücudun kahve ve çay ile daha çok suya ihtiyaç duyuyor. Anlayacağın eksilerdesin.
  12. Marginale

14 Yaşındayım ve kilo alamıyorum

Motivasyon ama tamamen gerçekleri içeren bir motivasyon. 1.65 60 kilo bebe gelip sana zargana vs derse gül geç. Yarın öbürgün o max 80 kilo duba gibi olacak. Sen 100 kilo thor gibi olursun düzenli sprounu yaparsan.
  13. Marginale

Aynen öyle yap. Zaten sen spor yaptıkça iştahın artar. İnan bana bugün zayıf diyenler yarın iri yarı biri olduğunda ağzı açık hayrnalık ile bakar. 30 dk mal mal seni süzer nasıl böyle oldu diye. Gelişim ve boy uzama çağında böyle olması çok normal. 16-17 yaşında bir süre creatin kullanmanda sana...
  14. Marginale

Kardeşim acele etmeyin. Ben senin yaşında senle aynı kiloda idim. Şu an yaşım 20, 82 kiloyum. Biliyorum bende o zamanlar kafaya takıyordum ama zorla bir süre yemek yersin anca. O da mideni allak bullak eder. Spor yap en etkili öyle kilo alırsın. Onun dışında bekliycen ileriki yaşlarda anca...
  15. Marginale

göğüsün sol tarafında ağrı

16. Marginale

Kilolu musun peki?
  17. Marginale

Şeker hastalığın var mı?
  18. Marginale

Bu iki gainer arasından hangisini almalıyım

İlk olarak gainer'da, iyi bir gainer ise içinde zaten protein tozuda olur. İkinci olarak gainer takviye. Örneğin 3 öğün yiyebiliyorsun ancak 4. öğünü miden almıyorsa bu şekilde sıvı olarak alabilirsin. Herşeyi gainer'a bırakıp mucize beklenmemeli. Mysuplement zaten Bigjoy'un markası. İlk...
  19. Marginale

Protein tozu önerisi lazım

https://www.trendyol.com/mysupplement/whey-protein-tozu-cikolata-36-servis-864g-premium-whey-protein-kas-gelisimi-protein-p-42047250?boutiqueId=61&merchantId=658967&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:fmcg_y:fmcg_z:fmcg_t:pla_p...
  20. Marginale

Yaşım 15.bucuk siz o yasta ne kadar uzadınız

Böyle boş şeyleri ilerde neden kafama takmışım diye kendini yiyip bitireceksin.
Top Bottom