Arama sonuçları: *

1. Mertmax

Sivilcelerimden kurtulamıyorum.

Hocam bu işin karbonhidrat kısmı da lazım sporcu bireyler için. Sebze bir yere kadar okey.
  2. Mertmax

Bana bir pc alırsın artık :D
  3. Mertmax

Ben 11 yaşımın sonlarında tanıştım sivilceler ile. 13-14 yaş evresine kadar ortalıkta buton olarak geziyordum. Şimdilerde 17 ye geldim ve artık çok az var o da malum iş sonrası artıyor :D Doğal bir olay olduğu için engellemeye çalışmak bence gelecekte daha çok iz bıraktır. O yüzden akışına bırak...
  4. Mertmax

Aşı 15 Yaşa Kadar İndi!

Haklı olabilirsin. Ama etkisini ailecek gördük. Şu an karantinadayız mesela. Bende ve kardeşlerimde sorun yok ama annem ağır geçiriyor. Daha yeni hastahaneden çıkacak onu bekliyoruz. Konuya gelecek olursak annem aşı olmadı babam ise 2 kere oldu. Annem 31 yaşında babam 50 yaşında. Peki babam niye...
  5. Mertmax

Aşı 15 Yaşa Kadar İndi!

Ooo vurdurmaya gidiyorum diyorsun yani aslanım.
  6. Mertmax

corona bulaşıcılığı kaç günde biter

Sakın yanına gitmeyin. Özlediğinizi anlıyorum fakat sizin iyiliğiniz için.
  7. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

@Caner Kösedağ hatta açtım müzik dinliyorum çok iyi geliyor be.. 1615830158 Antalya da yaşıyorum bende aynı durumdayım bir gün kapalı bir gün açık hatta bugün hava kapalıydı bundan olabilir mi=
  8. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Var. 1615830034 Şu an sadece hafif ateş var problem yok.
  9. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Gideyim elma yiyem tat gitti mi bakayım bea.
  10. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Babam 50 yaşında anam daha genç. Babam kalp krizi geçirdi zamanında problem olur mu?
  11. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Benim korkum aileme bulaşması. Malum evde 5 kişiyiz.
  12. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Oha kahin başbuğ :D
  13. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Az takip et ula geçen cuma oldum.
  14. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Korkutmayın la beni :D gideyim duş alayım yarın sabah hortlatırım.
  15. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Nasıl ya misaki ab?
  16. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Yok hocam halen daha aç kurtum o.O2 (y) 1615829471 Gideyim alayım bakayım.
  17. Mertmax

Korona olma ihtimalim?

Selamlar, 6 gündür okula gittim hiç bir şey olmadı. Fakat bugün eve geldiğimden beri ateşim ve kuru öksürük var. Bugün çok üst üste giyindim ondan olabilir hafif olsa bile ateşim var ve küçük de olsa öksürük var ne olabilir sizce?
  18. Mertmax

Kilo verme yöntemleri

SEN ADAMSIN GAZA GELDİM, fakat ne zaman zayıflıyacağım desem annem eve ne kadar sevdiğim şey var ise alıyor :D
  19. Mertmax

Kilo verme yöntemleri

baskül çocuk diyor dalga geçiyorlar :D 1611587863 Ha bu arada bastım rep. bıktım senin trollerinden umarım ban yersin.
  20. Mertmax

Kilo verme yöntemleri

Ekmek kullanımı fazla bende yürüyüş çok tatlı olur civarımda dolu park var hepinize çok sağolun en iyi cevap yapıştırıyorum.
Top Bottom