Arama sonuçları: *

• Users: Midora
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Midora

Tam uykuya dalarken adrenalin/korku hissi

Hocam hem kafein hem de yerini yadırgamakla alakalı olabilir. Başka bir arkadaşta söylemiş zaten. Kafana takarsan daha da strese sokarsın kendini. Birazdan güneş doğmaya başlar bir tık rahatlatır seni.
  2. Midora

Hocam ne tatlı yedin bilmiyorum ama içinde kafein olan çok tatlı yok. Şekerin yükselmiş olabilir mi acaba?
  3. Midora

Hocam bugüne özel bir durum mu? Öyleyse bugün diğer günlerden farklı ne yaptın? Aşırı kafein tüketimi, alkol-uyuşturucu alımı? Kurban kesimi falan izledin o mu etkiledi bilinçaltında? Ya da ne bileyim herhangi başka bir şey? Yani nedeni illaki bulunur ama çözümü burada bulman zor gibi...
  4. Midora

Ayakkabı kalite sıralaması nedir ?

Hocam bunun böyle sıralanması biraz zor. Orjinal olan her ayakkabı güzel olacak diye bir şey yok. Örnek verelim Kinetix. Orjinal bir Kinetix in kalitesiyle orjinal bir adidasın kalitesi bir olur mu? Genelde olmaz. Ancak Kinetix in en iyi ayakkabısıyla Adidasın en alt seviye ayakkabısını...
  5. Midora

Bel Fıtığı İçin Yatak Tavsiyesi.

Yatağı çoktan aldım hocam ben. Uykucu lateks hybrid modeli. Şu an için fena değil gibi.
  6. Midora

Uykudan verim almıyorum kaslarım dinlenmiyor

Hocam sorun yatağından kaynaklı olabilir mi? Başka bir yerde yattığında da sorun devam ediyor mu?
  7. Midora

Bel Fıtığı İçin Yatak Tavsiyesi.

Belimde 3 tane fıtık var. Şu an kullandığım yatak bayaa eskidi. Yeni bir yatak almam gerekiyor ama hangi marka-modeli alacağım konusunda biraz yardıma ihtiyacım var. İçinizde bel fıtığı sorunu olan ve kullandığı yataktan memnun olan varsa yardımcı olabilir mi? Tek kişilik 190x90 ölçülerinde...
Top Bottom