Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Diş teli çeneyi düzeltir mi?

Hayır zamanla büyüdükçe damak yapısı oturduğu için belki düzelir ama kesin çaresi estetik.
  2. Muammer Beytekin

Yaşıma Göre Boyum Nasıl?

Çok görüyorum bu konuları aslında direkt doktora gidince testler var bununla alakalı burada konu açmak yerine profesyonel destek almak daha mantıklı dediğin gibi.
  3. Muammer Beytekin

Yaşıma Göre Boyum Nasıl?

Şuan 21 yaşındayım ve boyum 203 cm 14 yaşında 186 boyum vardı boyun normalden bir tık uzun ama çok uzun değil yani.
  4. Muammer Beytekin

Hastanelerde psikoloji bölümü açık mı ?

Bırak gitsin psikolojik tedaviye ihtiyacı yoksa zaten görmez geri yollarlar ona doktor karar versin bu durumlar hassas durumlar.
  5. Muammer Beytekin

nasıl hızlıca kilo verebilirim

Cm
  6. Muammer Beytekin

190 bile olsa fazla ben 202 cm boya sahibim 95-100 kilo arası tam ideal oluyor 95'e düştüm kas yapıp 105'e çıkmaya çalışacağım.
  7. Muammer Beytekin

Şınav mekik ile anca yağ eritirsin eğer amacın ciddi şekilde kalıcı kilo vermekse daha ağır spor programları uygulaman lazım.
  8. Muammer Beytekin

Boyum 202 cm kilom 100 idi 95 kiloya düştüm 1 haftada diyet ve ağır sporla fakat unutma hızlı kilo verirsen hızlı alırsın ve sarkma olabilir sporsuz kilo vermeyi ise asla düşünme. 10 kilo veriyorsan 2-3 kilosu kastan gider o açığı da kas çalışarak kapatırsın net bir program önermiyorum...
  9. Muammer Beytekin

Sizce boyum çokmu uzun ?

Genetik olarak uzun olacaksan gayet normal bende o yaşlarda senin boylarındaydım şuan tahmini 198 falanım.
  10. Muammer Beytekin

Kuzenimin babası karantinadaydı kendisi dışarı çıktı polis yakaladı

3150 lira ayrıca bir daha saçma sapan işlere kalkışmasın derim.
  11. Muammer Beytekin

Kilo almak istiyorum ama yemek yemiyorum yardım

Cicibebe süt.
  12. Muammer Beytekin

Diş e kanal tedavisi acıyor mu

Eğer çok derine inerse sadece acıyı hissediyorsun ama acıtmıyor ben bizzat yaşamadım fakat bir çok kez yapılırken gördüm kimse öyle ağlayacak kadar acı çekmedi hepsi sakince durdu.
  13. Muammer Beytekin

Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

Boy ve kilo oranı var boyum 194 kilom 90 o yüzden o kadar alıyorlar yoksa yarım cüssemde bir insandan anca 7 tüp falan alıyorlar tekli tüp olarak alınıyor zehirlenme şüphesi vardı apandistten takip amaçlı o kadar kan alındı.
  14. Muammer Beytekin

AFT Ağız İçi Beyaz Yaralar

Tuzlu su ile gargara ayrıca majezik sprey.
  15. Muammer Beytekin

Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

Amonyak kokla kan almaya girmeden ayrıca gözlerini kapa bakma benim böyle derdim yok hastanede yatarken bir günde 18 kere kan alındığı için. Ama korkuyorsan amonyak kokla adamı ayıltır gözlerini kapa görme bir şey.
  16. Muammer Beytekin

Su diyeti hakkındakiler?

Kanka kilo ayağına giriyorsan senin bileceğin iş fakat adama hakaret etme hakkını vermez bende eskiden kiloluydum kırıcı yorumlar görüyordum çevremden ama adamın bir suçu yok ki sonuçta sana o kiloyu o adam aldırmadı ayrıca nereden bilebilir müneccim değil ya.
  17. Muammer Beytekin

Su diyeti hakkındakiler?

Ban hayırlı olsun.
  18. Muammer Beytekin

Su diyeti hakkındakiler?

Yani benim kast ettiğim sadece su içmek yemek yemeden yapılan diyet.
  19. Muammer Beytekin

Su diyeti hakkındakiler?

Su diyeti ölüm diyeti diye biliyorum tamamen zararlı bir şey sanırım gereken vitamini proteini hiç bir şeyi alamıyorsun.
Top Bottom