Çok kilolu olsan 10 kilo vermek kolay haftada 2.5 kilo ama 81 kilo olunca daha zor yani kilo vermek. Sadece karın bölgemdeki yağlar gitsin diye bi şey de yok bu arada. Benim önerim spor salonuna aylık yazıl hem ağırlık kaldırıp hem de kardiyonu yap ama yapacağın kardiyo 10 dakika olmasın yani...
https://www.pttavm.com/zeus-nutrition-nitro-pure-whey-2273-gr-aroma-cikolata-p-95865101?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X2yQuoRxbuscN7vjeKSHSdU5Eb9qOHk5_phNwcMGeNxXucY2AK58SkaAq1aEALw_wcB
Diğer tozlara göre hem ucuz hem de kütlesi fazla şüphelendirici. Bu marka ve ürün hakkında bilgisi olan var...
geçen bir haberde gördüğüme göre hastanenin yoğun bakımında baya 2 doz sinovac yemiş kişi vardı. Ben biontech olmayı düşünüyorum ama benim de tedirginliklerim var(yaş tutmazken niye olmuyolar diye millete sallıyodum bu arada)
Dedeme aşı kartı alıyoruz ama telefonu eski tuşlu telefonlardan fotoğrafı oraya aktaramıyorum yani. Bu karekodun altında bir numara var eğer bir polis durdurursa veya benzeri durumlarda karşıdaki kişiye o numarayı versek aşılarımızı olduğumuzu anlayabilirler mi?
(Başlık açıklayıcı olmadı...
Mümkün ama gittiğin bir salonda yapacagin hareketler baya fazla olur yani bölge başına 5 6 hareket yaparken evde çalışırsan tüm vücut yapabileceğin hareketler 2 3 falan olur salon daha mantıklı geliyor bana para ve ulaşım sıkıntısı yoksa eğer