Arama sonuçları: *

• Users: Muti
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Muti

1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

Çok kilolu olsan 10 kilo vermek kolay haftada 2.5 kilo ama 81 kilo olunca daha zor yani kilo vermek. Sadece karın bölgemdeki yağlar gitsin diye bi şey de yok bu arada. Benim önerim spor salonuna aylık yazıl hem ağırlık kaldırıp hem de kardiyonu yap ama yapacağın kardiyo 10 dakika olmasın yani...
  2. Muti

Zeus Nutrition Nitro Pure Whey Protein Tozu alınır mı?

@Deadlifter
  3. Muti

beni de o kuşkuya düşürdü
  4. Muti

https://www.pttavm.com/zeus-nutrition-nitro-pure-whey-2273-gr-aroma-cikolata-p-95865101?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X2yQuoRxbuscN7vjeKSHSdU5Eb9qOHk5_phNwcMGeNxXucY2AK58SkaAq1aEALw_wcB Diğer tozlara göre hem ucuz hem de kütlesi fazla şüphelendirici. Bu marka ve ürün hakkında bilgisi olan var...
  5. Muti

Korona olan birisi belli bir gün sonra test yaptırabiliyor mu?

Soru aslında şöyle abim korona oldu 2. Günü bugün. 14 günlük karantina süresinde belli bir günde test yaptırırsa negatif çıkarsa karantinası düşer mi?
  6. Muti

Hangi Aşıyı Önerirsiniz?

geçen bir haberde gördüğüme göre hastanenin yoğun bakımında baya 2 doz sinovac yemiş kişi vardı. Ben biontech olmayı düşünüyorum ama benim de tedirginliklerim var(yaş tutmazken niye olmuyolar diye millete sallıyodum bu arada)
  7. Muti

Diyet ve spor bilgisi

Nasıl bir spor yapmalıyım derken? Eğer fitnessdan bahsediyorsan @Deadlifter bilgili bu konuda.
  8. Muti

Covid-19 Aşı kartındaki karekodun altındaki numarayı kullanmak yeterli mi?

Dedeme aşı kartı alıyoruz ama telefonu eski tuşlu telefonlardan fotoğrafı oraya aktaramıyorum yani. Bu karekodun altında bir numara var eğer bir polis durdurursa veya benzeri durumlarda karşıdaki kişiye o numarayı versek aşılarımızı olduğumuzu anlayabilirler mi? (Başlık açıklayıcı olmadı...
  9. Muti

Tırnak batığı tedavisi oldum sorularınız varsa sorabilirsiniz .

Benim abimin ayağına bi şey düşmüştü o tırnağı çıkmıştı sonra alakasız olan diğer baş parmak tırnağı da çıkmıştı bi doktora görünün isterseniz
  10. Muti

Tırnak batığı tedavisi oldum sorularınız varsa sorabilirsiniz .

Hocam tırnağınız yerinden çıkabilir üstüne ağır bir şey falan düştü mü
  11. Muti

Nasıl Kas Yaparım yardımcı olur musunuz

Mümkün ama gittiğin bir salonda yapacagin hareketler baya fazla olur yani bölge başına 5 6 hareket yaparken evde çalışırsan tüm vücut yapabileceğin hareketler 2 3 falan olur salon daha mantıklı geliyor bana para ve ulaşım sıkıntısı yoksa eğer
  12. Muti

Çenem yerinden mi çıktı?

Mesaj kasmayın denilince olur gibi
Top Bottom