Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Sınıfım karantinaya alındı

Öğretmenler aynı yapacağım dedi ama farklı ve zor sorsalar da bi şey değişmez zor sınavlarım kalmadı çünkü
  2. Mutluleymun

Devamsızlıktan kalmadığım sürece sıkıntım yok şu anlık :D 1635881079 Sınavlar aynı olacakmış.*
  3. Mutluleymun

Zarar geleceği için değil belirtiler çıktığında kendim gidip testimi oldum zaten ama şimdi karantinaya girdiğimiz için sınavlarım aksadı test olmayıp karantinaya kalırsam ders çalışacak vaktim olacak.
  4. Mutluleymun

ara tatil geliyor 15 kasımdan 19 kasıma kadar tatil okullar 1635880630 yani test olmayıp okula gitmezsem devamsızlık yazılmıyor mu?
  5. Mutluleymun

Benim özürlü devamsızlığım 5 gün hesden 5 gün rapor alırsam sınırı kaç özürlü devamsızlığın? 1635880116 Geçmiş olsun inşallah covid değildir
  6. Mutluleymun

Arkadaşım yan sınıfta sınıfları kapandı test olmayanlar karantinada şu an okula gelmiyor ben 2 doz aşılı olduğum için karantinaya girmiyordum temaslı olunca şimdi test olmazsam ne olacak diye kafama takıldı ondan sordum
  7. Mutluleymun

5 gün sınıf karantinası 5 gün de test olmadığım için mi yani?
  8. Mutluleymun

İsteğe bağlı yazıyor internette 1635878941 Haftaya okullar kapanıyor sınıf karantinaya girdiği için sınavlarım aksadı karantina ile tatili birleştirip sınavlara çalışacağım
  9. Mutluleymun

Sınıfımızda 2 kişi pozitif çıktı ve sınıf kapandı 5 gün karantinaya alındık 5. günün sonunda test olup devam edeceğiz okula ama ben test olmak istemiyorum 2 doz aşılıyım test olmazsam karantinaya girer miyim girersem kaç gün girerim?
  10. Mutluleymun

Galiba hastanede Covid taşıma asansörüne bindim

Evet düğmeye de basmadım arkadaşım bastı o da bana dokunmadı hiç direk dezenfekte etti elini asansörden iner inmez
  11. Mutluleymun

Doğrudur hocam
  12. Mutluleymun

Maskem vardı hiçbir yere dokunmadım sadece içinde durdum
  13. Mutluleymun

Hastanede asansörü kullandım tekrar zemin kata inmek için asansöre gittiğimde duvarda Covid hasta taşıma asansörüdür kullanmayınız diyordu o asansörü kullandığıma emin değilim yüksek ihtimal kullanmadım ama kullandıysam ne olur bulaşır mı?
  14. Mutluleymun

Belden Omur İlik Sıvısı Alındıktan Sonra Ne Kadar Süre Bol Su İçilmeli

Hastaya verdiğim tek tavsiye günlük ortalama su miktarını karşılamasına alışmasıdır onun dışında kimsenin ne kafasını karıştıracak ne de bilmediğim bir şey hakkında konuştum sen 5 litre içersin zehirlenmezsin ben 5 içersem zehirlenirim bu bir orandır ben oranları açıkladım ki bunları da hastaya...
  15. Mutluleymun

Kendi bilgim yeterli gelmeyeceği için kaynak da bıraktım oraya araştırmaların ve doktorların söylediğini aktardım. Daha okuduğunu anlayamayan birisi de karşısındakine bilgisiz diyor :D
  16. Mutluleymun

Kesin su zehirlenmesi olur dediğimi hatırlamıyorum Yaşanabilmek, yaşanma ihtimali olmak, düzgün ve dikkatli okumanı öneririm
  17. Mutluleymun

4 Litrenin üstü yazdım zaten
  18. Mutluleymun

4 Litrenin üstünün zararlı olduğu su zehirlenmesi yaşanabileceğini söylüyorlar dikkat etmeni öneririm https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/su-icmenin-onemi/
  19. Mutluleymun

çok su içmeden kastın bir kişinin ortalama alması gereken su miktarı zaten günde 2.5-3 litre su içmeye alışmana yardımcı da olur bence hiç bırakma
  20. Mutluleymun

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

Deterjan diyoruz başka malzemelerle bastırılacak bir tarafı yok ilk 15 dakika içinde ölmediyse deterjan koymamıştır karışıma
Top Bottom