Zarar geleceği için değil belirtiler çıktığında kendim gidip testimi oldum zaten ama şimdi karantinaya girdiğimiz için sınavlarım aksadı test olmayıp karantinaya kalırsam ders çalışacak vaktim olacak.
Arkadaşım yan sınıfta sınıfları kapandı test olmayanlar karantinada şu an okula gelmiyor ben 2 doz aşılı olduğum için karantinaya girmiyordum temaslı olunca şimdi test olmazsam ne olacak diye kafama takıldı ondan sordum
İsteğe bağlı yazıyor internette
1635878941
Haftaya okullar kapanıyor sınıf karantinaya girdiği için sınavlarım aksadı karantina ile tatili birleştirip sınavlara çalışacağım
Sınıfımızda 2 kişi pozitif çıktı ve sınıf kapandı 5 gün karantinaya alındık 5. günün sonunda test olup devam edeceğiz okula ama ben test olmak istemiyorum 2 doz aşılıyım test olmazsam karantinaya girer miyim girersem kaç gün girerim?
Hastanede asansörü kullandım tekrar zemin kata inmek için asansöre gittiğimde duvarda Covid hasta taşıma asansörüdür kullanmayınız diyordu o asansörü kullandığıma emin değilim yüksek ihtimal kullanmadım ama kullandıysam ne olur bulaşır mı?
Hastaya verdiğim tek tavsiye günlük ortalama su miktarını karşılamasına alışmasıdır onun dışında kimsenin ne kafasını karıştıracak ne de bilmediğim bir şey hakkında konuştum sen 5 litre içersin zehirlenmezsin ben 5 içersem zehirlenirim bu bir orandır ben oranları açıkladım ki bunları da hastaya...
Kendi bilgim yeterli gelmeyeceği için kaynak da bıraktım oraya araştırmaların ve doktorların söylediğini aktardım. Daha okuduğunu anlayamayan birisi de karşısındakine bilgisiz diyor :D
4 Litrenin üstünün zararlı olduğu su zehirlenmesi yaşanabileceğini söylüyorlar dikkat etmeni öneririm
https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/su-icmenin-onemi/