Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

DİŞ ÇEKİMİ FİYATI ? TEK SEANS 2 ADET DİŞ ÇEKİLİR Mİ ?

Sadece diş için devlet hastaneleri var oradan olabilirsin özellerde cihaz olmayınca tıpış tıpış devlete yönlendiriyorlar illa özelden olacam diyorsan köşe kenarlarda ki diş sağlığı merkezlerinden olmayın biraz pahalıya patlıyor diş çekimi ve gideceğin yere göre fiyatlar çok değişiyor her özel...
  2. Nquyen

Hamlık acısına ne iyi gelir

Kas gevşetici sür bir şeyin kalmaz
  3. Nquyen

Her gün 1 saat tempolu koşunun yararları nelerdir ?

Boks yaptığım dönem arazi koşusu çok yapardım en büyük faydası beyaz kaslar gelişiyor vücut oksijen seviyesi yükseliyor buda hem beyin için hem de kaslar için çok faydalı kondisyon artıyor ama en önemlisi nefes alıp vermek burundan alacaksın ağızdan vereceksin ileri seviye olduğun da her...
  4. Nquyen

155 Kilo Su Orucuna Başlayacağım

Bu tarz şeyler size büyük zarar verir uzmanlarda önermiyor bunun yerine normal oruç tutup spor yapmalısın ara öğünler de meyve yulaf yiyerek açlık hissini bastırırsınız ama kesinlikle spor yapman şart yoksa sarkan deriler için yeni bir ameliyat olmak zorunda kalırsın
  5. Nquyen

Jinekomasti olmaması ne kadar tavuk yenmeli?

Bu olay gerçekleşme ihtimali yüzde 1 filan yani piyasada ki ticari tavukların neredeyse hepsi hızlı geliştirilen ilaçlı tavuklar işlem sonrası ilaç kalıntısı çok az kalıyor bu yüzden hormonlarında bozukluk olması için günlük çok extrem seviyelerde yani 2 3 kilo belki daha fazla tavuk yemelisin...
  6. Nquyen

Jinekomasti olmaması ne kadar tavuk yenmeli?

O dediğin çok zor 👌
  7. Nquyen

Bench Presslerde kullanmak için bileklik önerisi

Çocuk sana da tek atarım kalabalık yapma 👌
  8. Nquyen

Sana tek atarım çocuk 😁 abilerinle düzgün konuş o bara oturursun çıkaramazlar bileklik tavsiyesi verdim zaten
  9. Nquyen

Antremanlar için bileklik öneriyorum ama tiktok Instagram da çıkan iğneli boş beleş insanların önerdiği antrenmanları yapma gelişmezsin 👍 Bench için düz eldiven değil de bileği de saran bileklikleri tercih et daha rahat hissedersin onun dışında da antrenman programın da bilek çalışması da...
  10. Nquyen

Fitnesscilerin bileğine taktığı sardıgı şey nedir

Biraz tecrübe kazandıktan sonra bu tarz şeyler kullanın yoksa onun özgüveni ile giremeyecegin ağırlıklara girmeye kalkarsın sakatlanirsin özellikle diz sargıları hiç önermiyorum insana öz güven veriyor yüksek ağırlık girmeye kalkiyorsun ama 1 2 yıl tecrüben varsa kesinlikle kullanılması gereken...
  11. Nquyen

Ağrısız varikosel bilgisi olan varmı

Kasik ağrısı bende de oluyor bazen kistten kaynaklı muhtelemen doktor slim iç çamaşırı giy demişti geçmiş olsun size de testist olayı kötü baya
  12. Nquyen

Tedavi oldun mu peki hocam
  13. Nquyen

Genel olarak cerrahi ile çözülen medikal tedavisi yok ama yüzeysel bir şeyse medikal olarak hasta rahatlatilabilir. Kronik olursa testo düşüş sperm kaybı ve cinsel isteksizlik olur geçmiş olsun bende de testiste kist var
  14. Nquyen

20 ye gelmeden saçlar gg

Ozaman şöyle yapın saçını ılık suyla yıka ve masaj yap elinle en son kafana soğuk suya tut kan akışı hızlansın ve strese girmeyin
  15. Nquyen

20 ye gelmeden saçlar gg

3 numara vuracan düzenli bakım yapacan ve şuan fön makinası sprey cart curt kullanıyorsan bırakacaksın bu şekilde genetik değilse önüne geçmiş olursun ama genetikse saçına lokman hekimin ölümsüzlük iksirini döksen de fayda etmez
  16. Nquyen

Sksjsjjxjz

Genelde sporcularda oluyor benim de göğsüm de ve bacaklarım da oluşmuştu bir erkek olarak çekici bir yaradır savaşçı ruhunu ortaya çıkarır her bir yara izi bedene işlenmiş bir madalyadır 👌
  17. Nquyen

Ön çapraz bağ ameliyatı msü veya polisliğe engel mi

Geçmiş olsun ilk tanıda gerekli tıbbi desteği alsaydiniz iyileşme olurdu şuan yapacağın tek şey tanıdık hastane bulup ameliyat olduktan sonra kaydı sildirmeniz diğer türlü sistemde gözükecegi için sizin için büyük bir engel olabilir
  18. Nquyen

13 yaşında bıyıkları mı jiletle aldım zararı olur mu

4.cü sınıfta kasık kıllarını jiletle kesecektim ama korktuğum için ilk denemeyi göbek deliğinin orda ki kılları kesmekle başladım ve orman gibi çoğaldı 5.ci sınıfta sadece bıyıklar çıkıyordu badem bıyık gibi durduğu için jiletle kestim onları ama çoğalma olmadı yani sakal ile vücut kılları biraz...
  19. Nquyen

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

Herhalde dünya da en çok bilimsel makaleye sahip suplemenet creatindir ve saç dökülme olayı içtiğin suda ki yan etkisiyle aynı dünya üzerinde 100 sporcudan 90 tanesi creatin kesin kullanıyor ve saç dökülme olayı binde bir oluyor onun sebebini de creatins değil yatkınlığa bağlıyorlar yani...
  20. Nquyen

Bu seboreik dermatitmi?

Cildiye gideceksin bunlar sıkıntı şeyler ve sosyal hayatını ciddi derecede etkiler şuan zararsız gibi görünebilir belki de başlangıçtır erken tanı tedavi önemli
Top Bottom