Sadece diş için devlet hastaneleri var oradan olabilirsin özellerde cihaz olmayınca tıpış tıpış devlete yönlendiriyorlar illa özelden olacam diyorsan köşe kenarlarda ki diş sağlığı merkezlerinden olmayın biraz pahalıya patlıyor diş çekimi ve gideceğin yere göre fiyatlar çok değişiyor her özel...
Boks yaptığım dönem arazi koşusu çok yapardım en büyük faydası beyaz kaslar gelişiyor vücut oksijen seviyesi yükseliyor buda hem beyin için hem de kaslar için çok faydalı kondisyon artıyor ama en önemlisi nefes alıp vermek burundan alacaksın ağızdan vereceksin ileri seviye olduğun da her...
Bu tarz şeyler size büyük zarar verir uzmanlarda önermiyor bunun yerine normal oruç tutup spor yapmalısın ara öğünler de meyve yulaf yiyerek açlık hissini bastırırsınız ama kesinlikle spor yapman şart yoksa sarkan deriler için yeni bir ameliyat olmak zorunda kalırsın
Bu olay gerçekleşme ihtimali yüzde 1 filan yani piyasada ki ticari tavukların neredeyse hepsi hızlı geliştirilen ilaçlı tavuklar işlem sonrası ilaç kalıntısı çok az kalıyor bu yüzden hormonlarında bozukluk olması için günlük çok extrem seviyelerde yani 2 3 kilo belki daha fazla tavuk yemelisin...
Antremanlar için bileklik öneriyorum ama tiktok Instagram da çıkan iğneli boş beleş insanların önerdiği antrenmanları yapma gelişmezsin 👍 Bench için düz eldiven değil de bileği de saran bileklikleri tercih et daha rahat hissedersin onun dışında da antrenman programın da bilek çalışması da...
Biraz tecrübe kazandıktan sonra bu tarz şeyler kullanın yoksa onun özgüveni ile giremeyecegin ağırlıklara girmeye kalkarsın sakatlanirsin özellikle diz sargıları hiç önermiyorum insana öz güven veriyor yüksek ağırlık girmeye kalkiyorsun ama 1 2 yıl tecrüben varsa kesinlikle kullanılması gereken...
Genel olarak cerrahi ile çözülen medikal tedavisi yok ama yüzeysel bir şeyse medikal olarak hasta rahatlatilabilir. Kronik olursa testo düşüş sperm kaybı ve cinsel isteksizlik olur geçmiş olsun bende de testiste kist var
3 numara vuracan düzenli bakım yapacan ve şuan fön makinası sprey cart curt kullanıyorsan bırakacaksın bu şekilde genetik değilse önüne geçmiş olursun ama genetikse saçına lokman hekimin ölümsüzlük iksirini döksen de fayda etmez
Genelde sporcularda oluyor benim de göğsüm de ve bacaklarım da oluşmuştu bir erkek olarak çekici bir yaradır savaşçı ruhunu ortaya çıkarır her bir yara izi bedene işlenmiş bir madalyadır 👌
Geçmiş olsun ilk tanıda gerekli tıbbi desteği alsaydiniz iyileşme olurdu şuan yapacağın tek şey tanıdık hastane bulup ameliyat olduktan sonra kaydı sildirmeniz diğer türlü sistemde gözükecegi için sizin için büyük bir engel olabilir
4.cü sınıfta kasık kıllarını jiletle kesecektim ama korktuğum için ilk denemeyi göbek deliğinin orda ki kılları kesmekle başladım ve orman gibi çoğaldı 5.ci sınıfta sadece bıyıklar çıkıyordu badem bıyık gibi durduğu için jiletle kestim onları ama çoğalma olmadı yani sakal ile vücut kılları biraz...
Herhalde dünya da en çok bilimsel makaleye sahip suplemenet creatindir ve saç dökülme olayı içtiğin suda ki yan etkisiyle aynı dünya üzerinde 100 sporcudan 90 tanesi creatin kesin kullanıyor ve saç dökülme olayı binde bir oluyor onun sebebini de creatins değil yatkınlığa bağlıyorlar yani...
Cildiye gideceksin bunlar sıkıntı şeyler ve sosyal hayatını ciddi derecede etkiler şuan zararsız gibi görünebilir belki de başlangıçtır erken tanı tedavi önemli