Arama sonuçları: *

• Users: OZAN J
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OZAN J

yüz tüyünü cımbızla almak zararlı mı?

Aynı sorundan şikayetçiyim. Epilasyon şart. Ama philipsin bir tane makinası var sanki jiletle alıyormuş gibi. Philips OneBlade SArı yeşil tarzı bir şey. Çok iyi alıyor. Normal sakal da alıyor.
  2. OZAN J

🟠 Türkiye'de acil servisler dolup taşıyor! Herkes Grip!

İstanbuldan örnek vereyim, Toplu taşımalarda ''özellikle dayılar'' bağıra bağıra tükürüğünü saça saça konuşuyorlar. Hasta olanlar maskesiz geziyor. Hapşıranlar oluyor ağzını kapatmıyorlar. Öksürenler oluyor ağzını elinin avucuyla kapatmıyorlar. Ne garip insan olduk biz ya.
  3. OZAN J

Uykudan verim almıyorum kaslarım dinlenmiyor

Aynı sorun bendede var. IT işlerinden dolayı hep aktif geziyorum. Vücut yorgun yatağa giriyorum sabahleyin yorgun kalkıyorum. Bu, 10 saat uyusamda aynı 4-5 saat uyusamda aynı. Erken yatsamda aynı bir şey farketmiyor. Yediğimiz yiyeceklerdemi bir şey var bilemedim yada havanın kalitesinden...
  4. OZAN J

Corona Oldum Dikkat Edin

Benim anlamadığım şey şu. 3 kez aşı oldum. olduktan neredeyse tam 1 ay sonra kovid oldum. O günün ertesi günü annem ve babama da bulaştı. Herşeyimiz aynıydı. Kamyon çarpmışdan beteri bir vicut ağrısı, Tat koku kaybı , Ufak öksürük vs vs.. ben atlattıktan 1-2 gün sonrada bizimkiler atlattı. Ve...
  5. OZAN J

Corona Oldum Dikkat Edin

Çalıştığım yerdede neredeyse herkes hasta oldu. Benimkisi hizmet sektörü olunca bi tık daha dikkat etmek gerekiyor. Bir kere atlattım ama çok kötü atlattım. Bir kere daha yaşamak istemiyorum.
Top Bottom