Arama sonuçları: *

1. Prime777

Röntgende böbrekte 3 tane leke çıktı

hocam orası böbrek değil. kemik. böbrekle alakalı bilinen sorun yok, nokta falan da değil. şu an crohn dan şüpheleniliyor bağırsak mr'ımdan 1724947457
  2. Prime777

Durumu anlattim. Onun gaz olabilecegini soyledi, ben de zaten orasinin pelvis oldugunu anlamistim. Bu sefer uriner rontgeni cekildi. Bir sorun yok dedi. Ultrason soyledi, ben de bu olaydan 3 gun once tum Batin'a girdigimi soyledim, bu yuzden tomografi talep ettim ancak yastan dolayi ve...
  3. Prime777

Hocam pelvismiş, böbrek değilmiş orası ama ben yine de gideyim. 1722183695 Pelviste ne kadar normal bilmiyorum öyle bir nokta lekesi
  4. Prime777

Aldim hocam pazartesiye randevu urolojiden. Tomografi talep ederim cunku ultrasonda bir sey gozukmemisti. Yine ultrasonla vakit kaybedilmesin.
  5. Prime777

@Pukiina yok o demeden once bakmistim. Burada doktor olmadigindan dalga icerikli mesajlar olabiliyor ama googledan arama yapip gelenler icin korkutucu olabilir o mesaj.
  6. Prime777

Bobrek kanseri olma ihtimali epey dusuk.
  7. Prime777

Yok hocam agri yok bobrek tarafiyla ama yururken batma olabiliyor sol karin altinda burasi bobrekle de alakalidir belki, karin agrisiyla arada agri aliyor agri konusu. Sislik distan gozukmuyor gibi ama ben icimde hissediyorum 1722028505 Ben bugun annem dinlensin yarin soyleyeyim boyle boyle diye...
  8. Prime777

Hocam bu sisligin neyle alakali oldugu cozulemedi. Kolonoskopi icin randevu alacagim cocuk gastrosuna yesil alan acti doktor ama yok randevu. Resmen hastalik varsa da ilerliyor. Allah'tan urolojide randevu var da bobrekteki leke neymis tomografi istiyorum.
  9. Prime777

Hocam bobrekle alakali belirtiler yok. Ama sol tarafta sislik hissi, batma var bu ya bagirsaktan ya da bobrekle alakali. Eger kist ise sisme yapabiliyormus... Ama ben yine de ultrasonda sisme gozukurdu diye dusunuyorum. Belki 1 litre su icip mesaneyi doldurdugumdan bobregi tam gorememis olabilir...
  10. Prime777

Kedi tırmaladıktan sonra tetanus ihtimali

Evet. Tetanus asisi da var.
  11. Prime777

Tamam hocam annem cok izin aldi da d 1 agustosta gitsem cok mu gecikir annemin izin almasi lazim cok izin aldi
  12. Prime777

Hocam iki kisi de mi gozden kacirdi? Birisi rapor yazma islemi olmadi, diger randevudan dolayi ama bir sey olmadigini soylemis, digeri rapor yazdi ve bobrekte tas, kitle bulunmamis. Hocam 4 gun oldu tum abdomen ultrasona. 1722025628 Ben anlamadim 16 yasinda neyin ne hastaliklari bunlar...
  13. Prime777

Benim gittigim ortopedi doktoruydu ve bobrekle alakasi yok ondan gormemis olabilir.hafif kambur var dedi. Ben kendim fark ettim bobrekte lekeyi
  14. Prime777

Biliyorum, doktor yok, zaten çocuk hastaliklarina gidecegim, bu sefer bagirsak yerine bobrekle alakali gidecegim evde fark etmeseydim, hastanedeyken fark etseydim, kesinlikle acile gidip "baktirirdim". Ben olaya sasiriyorum ve anlatmak istiyorum; ben 1 hafta bile olmadi tum abdomen ultrasona...
  15. Prime777

Bağırsakta hastalık belirtileri varken ultrasonun temiz çıkması normal mi?

Direkt yapti mi kolonoskopi? Yani tabii hazirliklar oluyor da tekrar ultrason veya kan tahlili istemedi, degil mi o anlamda? Bende de istemesin de zaten yesil alan acildi cocuk gastrosuna yani ihtiyac var kolonoskopiye. 3-4k ise aslinda bana uyar kolonoskopi icin.
  16. Prime777

Ben de internetten baktim ve ChatGPT, Gemini yazdim kolonoskopi yapabilir dedi de, simdi Adana'ya tekrar gitmeyip Osmaniye'de genel cerrahiye gitsem? Olur da yapamam, gastro'ya gidin falan derse diye. 1721829303 Sizin problemler neydi hocam. Direkt ultrasonda gozuktu mu kalinlasma? Detayli...
  17. Prime777

182'yi aradim 2 kere sordum farkli bolum dediler, ve diger forumdan birisine sordum. 1721829091 Hocam sizin makatta agri ya da hassasiyet, yanma oluyor mu Crohn's iseniz?
  18. Prime777

Genel cerrahi var da birisine sordum pek ya da tam anlamaz falan dedi, emin misiniz? 1721828862 Hocam makatta agri-sizlama, tuvalet kagidiyla silerken arada agrimalar, yani ibh'de de anuste o tarz seyler olabiliyormus o yuzden ibh dedim ben. Kendi kendine de geciyor, eger bununla ayri bir makat...
  19. Prime777

Bende de karin agrisi var. Kilo kaybi da var ancak net bir veri yok, 2 yilda 99'dan 76'ya sporsuz, bir sey degistirmeden dusmek var. Ne kadar kilo kaybettiniz ve ne kadar sürede? Ultrasonda bagirsak kalinlasmasi gozukuyor bunu ben de gordum ancak benim ultrasonumda gozukmemis olmali ki rapora...
  20. Prime777

Aynen ben de oyle dusunuyorum ancak symptomlar tam uydugundan ben Crohn's oldugunu dusunuyorum. Cunku sol tarafta siskinlik var. Dalak buyume, Apandisit buyume cikmadiysa ultrasonda, Crohn's olabilir. Cunku kalinlastirma yapiyor. 1721828266 Ayni sekilde bazen makatta hassasiyet oluyor, agri...
Top Bottom