Arama sonuçları: *

1. Raze8165

12-15 yaş arası aşı olan var mı ?

neden ?
  2. Raze8165

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Boş yanağa jilet mi vuruyorlar :D
  3. Raze8165

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

aga senin boy kilo kaç 8'e gidiyorum çocuk baya sakallı ya anlamıyorum sen daha 12 13 yaşındasın ?( sana demedim bunları yanlış anlaşılmasın)
  4. Raze8165

O normal değilmi aynısı bizim 8'de var :D
  5. Raze8165

Güzel istikrar. Bahçeniz falan varmı ? veya eşyalarınız tam mı beslenme programınızada uyabiliyorsanız bu şekilde gidebilir
  6. Raze8165

Aynılarını kullandım bende. 16. Günde bıraktım :D moralini bozmak istemem ama evde cidden olmuyor
  7. Raze8165

Evde spor yapmak gerçekten çok zor. Seni doğru yönlendiren biri yok beslenme programı yok ihtiyacın olan aletler yok ve istikrarda olmuyor evde yapınca. Spor salonuna yazılmalısın
  8. Raze8165

Corona olabilir miyim ?

5. Güne kadar beklemeni tavsiye ederim. 2. dalga zamanlarında aynısı oldu zaten 3-4-5 gün teşhis süreci benim 5. günde geçmişti. Bence şimdi hastaneye gitme korona değilsen bile korona kaparsın. Dediğim gibi 5. güne kadar bekle bence.
  9. Raze8165

sizce corona olabilir miyim ?

aynısı bende oldu 1 hafta sonra geçti test yaptırmadım evde kendime iyi baktım.
Top Bottom