Arama sonuçları: *

• Users: Reaper
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Reaper

Vitamin ve Supplement takviyesi

3 yumurtayla protein ihtiyacını karşılayamazsın. Protein tozunu ihtiyacını karşılayamıyorsan almalısın. Bu şartlarda karşılaması da bir hayli zor oldu ve uğraştırıcılığı da gerçek. Creatin de kesinlikle alınabilir bir takviye, büyüme ve şiddetlenmede faydası var. Vitaminlerde de önce git bir...
  2. Reaper

kaliteli Matte wax önerisi

https://www.hepsiburada.com/got2b-strand-matte-matt-paste-wax-100-ml-p-HBCV00001D9EGB bu ürünü zamanında kullanıyordum memnundum. Şimdi ben de purple wax kullanıyorum. Ben daha çok yapayım kalsın uğraşmıyım havasındayım ve saç yapış şeklim buna uygun sanki ama sizin için attığım linkteki iyidir.
  3. Reaper

Yavru Kedi ısırığı..

Acilen doktora görünmelisiniz 5 ay önceki olayın belirtileri şimdi gözükebilir (!) şaka bi yana bu zamana kadar bir şey olmadıysa bir şey olmaz diye düşünüyorum. Belirtileri ve etkileri şu zamana kadar çoktan hissederdiniz, hissetmeseniz dahi vücudunuz etkisiz hale getirmiştir.
  4. Reaper

Vücud Geliştirme Yapan Arkadaşlar Bakabiliri mi?

Bulking olayı güzel evet ama ne var ne yok ye mantığıyla olmaması gerekiyor. Gerekli yağı zeytinyağından, şekeri fıstık ezmesinden falan alman lazım mesela. Ama tabii ki çok da abartmadan. Bir de neden bilmiyorum ama bulk yapmak bana saçma geliyor. Protein ağırlıklı beslenerek ve gereksiz kalori...
  5. Reaper

Kreatin bana zarar verir mi?

Böbrek yetmezliği çeken insanlar bile 10 gram üstü kullanırsa sıkıntı çekiyor. 2-3 gram yetmezlik çeken insanın böbreklerini yormayacaktır. Zaten sana da doktoruna kesinlikle danış dedim, aile hekimi olmaz. Bu yazdıklarımı yazmamın sebebi yukardaki birkaç arkadaş. Gerekli miktarlar bilinmeden...
  6. Reaper

Kreatin bana zarar verir mi?

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kesinlikle doktoruna danışmalısın. 5 gr yerine 2-3 gram alabilirsin belki. Ayrıca kreatin kullanırsan da 4 hafta kullanıp 1 hafta ara vermen iyi olur.
  7. Reaper

Askerlik belgem ıslandı

askerliği tuvalet temizlemek, patates soymak mı sanıyorsun sen.. evet 6 aylık askerde eline silah bile vermezler ama sana katacağı iyi kötü çok şey olur. Emin ol bilgisayar toplamak ya da forumda takılmaktan daha çok hayata hazırlar ve adam eder. 30'dan sonra pc oynarım, karım meyve getirir...
  8. Reaper

Askerlik belgem ıslandı

29 yaşına kadar isteğe bağlı erteleyemiyorsun. Öğrenim görüyorsan 29'a kadar erteleyebiliyorsun. Öğrenim hayatın biter ve 2 sene içinde de 29 olmazsan yoklama kaçağı sayılıp askeriyeye götürebilirler sokak ortasında.
  9. Reaper

Askerlik belgem ıslandı

Bilgisayar toplayıp adam olabilirsin.. askerlik adam etmezS
  10. Reaper

Askerlik belgem ıslandı

Kimse hayır askerlik yapacaksın üniversite ya da yüksek lisans yapamazsın demiyor. Çevrende hiç mi yok 28 29 yaşında askerlikle ilişkisi olmayanlar. Ayrıca benim bir çok arkadaşım yoklama kaçağı olarak 1 2 sene takıldılar. Sadece polise gözükme ve gbt falan yapılmasın yeter. Ama inşallah heyet...
  11. Reaper

Askerlik belgem ıslandı

Ne alaka anlayamadım? Üniversite de okusan açıktan 2. üniye de yazılsan tecilli sayılıyorsun. Öğrenim hayatın da bitince 2 sene tecilli gözüküyorsun. Öyle tutayım kolundan götüreyim diye bir şey yok. Bilip bilmeden her şeye "saçma ülkede" falan yazmayın.
  12. Reaper

Vitamin hapları işe yarıyor mu?

Spor yapıyorum ve çalışıyorum. Bu nedenle düzenli olarak (3 4 ayda 1 olacak şekilde) kan veriyorum ve değerlerime baktırmaya çalışıyorum. Kan değerlerimdeki eksikliklere göre vitamin mineral ne eksiğim varsa doktoruma yazdırıp takviyeler alıyorum. Örneğin B vitamini için B kompleks, D vitamini...
  13. Reaper

Fitnessdan anlayan yardımcı olabilir mi

Asıl amacın kilo vermek ise senin kardiyoya önem vermen lazım. 1- 3-4 ay full body yapabilirsin. Her bölge için 2 hareket yeterli olacaktır. 3 set 12-15 tekrar yapmanı tavsiye ederim. 2- Yağ oranını düşürmenin en kolay yolu kalori açığı ve makro hesabı yapmak. Kaliteli beslenmek ve şeker un ve...
  14. Reaper

Parmağım kırıldı ama bursluluk sınavı var

Adam dalga geçmemiş bence.. Kırık elinle ne yapılması gerekiyor onu anlayamadım. Bu tarz sınav ve mülakat zamanlarında ekstra dikkatli olunması gerek. Yine de belki birazcık şansın vardır. Komiteyle görüş belki ilgilenirler bir şekilde.
  15. Reaper

Nasıl zayiflayabilirim

Kalori açığı ve nabız yükselterek.
  16. Reaper

Cilt bakımı/Saç bakımı için kullandığınız ürünler

Saç cilt ve geri kalan her bakım için şampuan kullanıyorum. O ay indirimde ne varsa.
  17. Reaper

Protein tozu önerisi

creapure olanları alın. Onların hammaddeleri aynı.
  18. Reaper

Protein tozu önerisi

Sertifikasız supplementler almamalısın. Benim şu an kullandığım 3 supplement aşağıda ve gayet memnunum. Tavsiyem de protein tozu içerisinde kreatin olmayanından alman olur. https://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-whey-protein-2000-gr-8349...
  19. Reaper

Çok fazla kola içiyorum sağlığa herhangi bir zararı var mı?

Tatlandırıcı vücudu alıştırarak dengesini bozuyor. Çoğu zaman tatlandırıcılı şeylere alışan vücut ardından şeker görünce onu depolamak ya da sindirmek gibi şeylerde bulunmuyor. Tatlandırıcı iyi bir şey değildir.
  20. Reaper

Fitness İçin Tavuk Göğsü Besin Değerleri Nedir?

Aman aman takılmana gerek yok. 3-5 gram çok feci bir şekilde etki etmez. Tavuk göğsünde 14 gram yağ olmaz, bildiğim kadarıyla 22-23 gram protein, 3-4 gram da yağ var. But kısmında da 20 gram protein ve 4-5 gram yağ olması lazım. Dediğim gibi o kadar ince makro hesabı yapmana gerek yok. Zaten...
Top Bottom