Arama sonuçları: *

• Users: Remi
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Remi

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

Dumbell seti al her geldiğinde yorulana kadar çalış ben kendim yapıyorum işime yarıyor 1721128703 Bundan utanmanıza gerek yok bu arada sonuçta bir insan ihtiyacı bir süre yapmazsanız uyurken otomatik oluyor zaten eğer kız falan benden nefret eder soğur diyorsanız o soğusun zaten olgunlaşmamıştır...
  2. Remi

Ön dişteki Estetik dolgu sonrası bir şey ısıramıyorum

Şu an umursamadan bir şey yersem sorun olur mu
  3. Remi

5 saat geçti üzerinden sanmıyorum onu ama belki bir ihtimal o ilaç ilk verildiğinde burnumu dahi hissetmiyorken hiçbir şey yok gibi Umarım ya daha 3 dolgu daha var yapılacak
  4. Remi

Başlıktaki gibi bugün saat 11 gibi hastaneden dolgu yaptırdım ekmek ısırırken dahi garip bir his oluyor çözemedim tam olarak bu geçer mi ne yapmam lazım
  5. Remi

depresyon testi yapalım hadi

6. Remi

Ayak serçe tırnağım tamamen koptu ne yapabilirim?

sporla aram pek yoktu zaten sorun değil hocam terliğe sıkışıyordu önceden, onun için çorap falan giyiyordum ondan sonra bir şey olmamış gibiydi. Bugün Taksimdeki Hidra Konserinden sonra eve döndüm baktım tırnak 360 derece dönüyo tamamen yerinden çıkmadı ama ufacık bir parçası duruyor yerinde...
  7. Remi

tamamdır hocam teşekkürler Umarım öyle olmaz birde batmayla uğraşmak istemiyorum üni başlıyor diye hep böyle şeyler oluyor tüm felaketler vuruyor falan
  8. Remi

Bu 5, 6 aylık süreçte herhangi bir sorun oluyor mu ve kullandığın özel bir krem falan var mıydı 1696193774 Acıtmadı desem, Hidra konserindeydim eve döndüm bi baktım tırnak 360 derece dönüyor Anladım teşekkürler hocam umarım daha kısa sürer
  9. Remi

Burada sağlıkçı var mıdır bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan var mı diye burada konu açmak istedim. İnternete baktım ancak çok bir bilgi bulamadım genelinde bir kısmı kopanlardardan bahsediyordu. Öneriniz var mı?
  10. Remi

İnsanları duyup ne dediklerini anlamama

Aboo ne kanseri oldum
  11. Remi

Tamamdır hocam 1673069113 Zaten az yapıyordum geçen tamamen bıraktım
  12. Remi

Bilmiyorum ya umarım o tarz bir şeydir
  13. Remi

Sorunun bundan olduğunu pek sanmıyorum ben aklıma gelmedi değil fakat ben bunu neredeyse kendimi bildiğimden beri yaşıyorum ilkokulda falan bile vardı bu ki o zaman ne testlerimde sorun vardı ne de teknolojiyle aram vardı
  14. Remi

Bilgisatar ve telefon ile çok vakit geçiriyorum evet, kan testlerimde genelde bir şeyler düşük çıkıyor
  15. Remi

10 senedir kulağım tıkalı değildir sanırım fakat sol kulağımda çıkan sivilce yüzünden şu aralar biraz daha kötüyüm duyma konusunda ama o tarz bir şey olduğunu sanmıyorum
  16. Remi

Kulak burun boğazdan randevu aldım çarşamba gününe en mantıklı o gözüktü gözüme kitap okumaya da başlarım bu akşam teşekkürler tavsiyelerin için
  17. Remi

Aynısını yapıyorum bende ya evet diyorum genelde benimki daha büyük sıkıntı sanırım
  18. Remi

Okuma şeklime bağlı, bazı şeylerin üzerinden birkaç kere geçmem gerekiyor tam idrak edebilmem için
  19. Remi

Merhabalar, sosyal çevremde insanlarla konuşurken konuşmalarını duyup ne dediklerini anlayamıyorum, bu sorunu neredeyse kendimi bildiğimden beri yaşıyorum fakat bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim bu her zaman olmuyor fakat özellikle gürültülü ortamlarda ve bazen tüm ortamlarda yaşıyorum bu...
  20. Remi

Skolyoz için egzersiz önerileri?

kendi kağıdımı bulamadım ama internetteki resmi bu ( bu hareketleri doktor onayı olmadan yapmayın çünkü hastadan hastaya değişiyor hareketlerin yönü ne kadar yapılacağı vesaire) ve hepsini yaptırmıyordu doktor birkaç tanesini
Top Bottom