Arama sonuçları: *

• Users: Resdly
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Resdly

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

Gece gece gülümsedim vardı diyorum bak aradan 2 ay geçti unuttum onu yalnızım ama yani ...
  2. Resdly

Usta geçmiyor ki ya valla benim bu ağrı gidiyor ölecekmiş gibi hissediyom bazen gözlerimde nabzjmin atışını hissediyorum kafamda falan
  3. Resdly

Bizede Malboro Toch blue içip çalışmaya devam oluyor ottan saçma sebeplerden hayatımız zorlaşıyor şaka gibi
  4. Resdly

Valla hayat yedi bizi hocam ya ortaokuldaki küçük çocuklar bile gelecek kaygısı stress halinde biz napalim
  5. Resdly

Valla sanırım şuanda olduğu gibi altından çıkamadığım ama çıkmaya çalıştığım bazı problemlerdi :D sanirim bı piskoljik bağlantısı var stress son zamanlarda aşırı fazla bende Gittim Bende anlamıyorum hocam neden olduğunu bulabilsem
  6. Resdly

Bazen durduk yere oluyor bı tık fazla kiloluyum ama öyle nasıl diyim aşırı yorulan biri değilim ciğerlerim öyle hemen hemen bitmez Bikere Kas Enzimi fazla çıktı demişlerdi ama nereye gideceğim? Yani dediğim gibi bazen ayakta durmakta zorlanıyorum 95KG 183 um aşırı koşan biri değilim yüzme...
  7. Resdly

Merhabalar benim bazen kalbim feci şekilde ağrıyor sonra hastaneye gidiyorum ama bir sonuç alamıyorum 2 kere gittim ikisinde de sonuç çıkmadı bir acı var ama sonuç yok sıkışma ve batma gibi açıklıyım . Bazen yolda yürüyemiyorum şuanda ağrımaya başladı ama gittiğimde yine hiç bir şey çıkmayacağına...
Top Bottom