Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Oyun oynarken kalbim yerinden çıkacak gibi hızlı atmaya başlıyor

Ben tek kalınca tam tersi oluyor odağım daha da artıyor temizliyorum hepsini
  2. Ritim Ustası

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kaportacı bi baksın kardeşim
  3. Ritim Ustası

🔹Günde kaç litre su içiyorsunuz?

Su kıtlığı yakındır içebildiğiniz kadar için
  4. Ritim Ustası

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Başladık yine maske, ilaç satanların parası bitmiş herhalde
  5. Ritim Ustası

Kuşum kapıya sıkıştı

Dostum buraya yazacağına muhabbet kuşu forumları var oraya yazabilirsin https://www.muhabbetkusu.com.tr/
  6. Ritim Ustası

Halüsilasyon gördüm!

İşe gitmeden önce 15 dakika gözlerimi dinlendirmek için yatıyorum yorganıda kafama kadar çekiyorum bu süre içinde aynı yatış şekliyle 2 tane aşırı saçma rüya gördüm normal uzun uykuda böyle rüyalar görmüyorum ama halüsinasyon görmedim hiç hayatımda ama görsemde korkutmaz bu tarz şeyler beni...
  7. Ritim Ustası

erken kalkmak için ne yapmalıyım

Dostum bu alarm telefon kırdırır, telefonu kırılacağına kemikleri kırılsın bu sistem daha iyi
  8. Ritim Ustası

Başım neden bu şekilde ağırıyor?

Dostum senin için üşenmedim Google dan baktım. Akut sinüzit, diş problemleri, kulak enfeksiyonları, grip, glokom, beyin damar bozuklukları, iyi veya kötü huylu beyin tümörleri, hipertansiyon, kafa travmaları gibi nedenlerle ortaya çıkar. Baş ağrılarının çoğu masumdur ve en sık gerilim tipi baş...
  9. Ritim Ustası

Dudağım çatlayıp duruyor ve yara oluyor dudak nemlendiricisi vb işe yarar mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07FZZW1LB/ref=asc_df_B07FZZW1LB1696757400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07FZZW1LB&linkCode=asn bunu tavsiye ederim
  10. Ritim Ustası

Halüsilasyon gördüm!

Uykusuzluktan olur geçenlerde işteyken bi arkadaş halüsilasyon gördüğünü söyledi ben her gün 5 saat uykuyla idare ediyorum benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey askerde daha az uyuyordum.
  11. Ritim Ustası

🚨 Türkiye'de tüm sağlık çalışanları 2 gün işi bırakıyor!

Beğenmiyorlarsa bıraksınlar zorla yap diyen yok zaten yığınla sağlık okuyan var zaten yerleri doldurulur her türlü
  12. Ritim Ustası

Türkiye deki doktorların sadece %10 u işinde iyi gerisinin hiç bir faydası yok sadece özel sektördeki doktorlar aşırı iyi, kamu kurumların daki lerin %10 luk kısmı parasının hakkını veriyor. Geçen doktor ilaç yazdı yazdığı ilacın yanlış olduğunu eczacı belirtiyor sen ne derecesinden bahsediyorsun!
  13. Ritim Ustası

Benim mesleğim gereği öyle haklarım yok maalesef bana koyulan yasayı sağlık çalışanlarına da uygulansılar
  14. Ritim Ustası

Bunlarda iyice alışkanlık yaptı ha bizde bırakalım o zaman herkes iş bıraksın 2 gün!
  15. Ritim Ustası

HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

Katlanabilir bisiklet al tempolu bir şekilde yarım saat sürsen bi deri bi kemik kalırsın bir kaç güne
  16. Ritim Ustası

Beni Elektrik Çarptı!

Geçmiş olsun hiç sevmem elektrik işlerini bi ara benide çarpmıştı sağlam uyuşturuyor
  17. Ritim Ustası

İntihar hissim hakkında

Verdikleri ilaçlar depresyonu tetikliyor sıkıntılı ilaçlar psikiyatristlerin yazdıkları ilaçlar sana tavsiyem annen için intihar etme birde en sevdiğin müzikleri dinle motivasyon müziklerinden bol bol dinle ilaçtan daha çok faydası olur
  18. Ritim Ustası

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

Toz pembe hayat yaşayanlar intiharı saçmalık olarak görebilir, burada ki herkesin başına gelebilecek her hangi bir olayla intihar etme potansiyeli var ben etmem diyen de öyle büyük konuşmasın. Geçen mobing yüzünden intihar eden bir Polis var dı oysaki bunlar psikoloji testinden geçiyor. Bu dünya...
Geri