Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Çok teşekkür ederim gerçekten. İnsanın arkasında dostları olduğunu bilmesi harika bir duygu
  2. Sahin416

Valla hocam bf1 takım karşılaşmasına girince ben evde olduğumu bile unutuyorum. Savaş ve silah seslerinden 😂
  3. Sahin416

Umarım hocam, hiç sohbet etmişliğim olmadı beni aldatan dışında
  4. Sahin416

Sizi asla bir monitörün ardındaki biri olarak görmedim hocam. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Siz beni tanımadığınız halde upuzun mesajı yazıp gönderip içinizi döküp teselli etmeye çalıştınız ve bunun için size ne kadar minnettarım ne kadar teşekkür sunsam az gelecektir. Dini inancım...
  5. Sahin416

Kendimi değerli gördüğüm için ondan uzaklaştım. Ve bir daha onu kendime yaklaştırmam hocam 1614547078 Allah yaşatmasın hocam
  6. Sahin416

Yok hocam elbette sizin kararınız. Sonuçta bir konudaki güven bir kere kırılınca suçu olmayan insanlara da temkinli yaklaşıyoruz. Güven böyle bişey
  7. Sahin416

Boşver detayların önemi yok artık 1614546618 Açıkcası başlıktaki rtx 3070 yazmış yazısı daha komik geldi
  8. Sahin416

Özelden yazabilirsin tanışabiliriz hocam
  9. Sahin416

Beni dinledin, beni anladın, soruma ve sorunuma mantıklı cevaplar verdin. Önemli olan vicüt değil zeka yaşı. Neden olmasın
  10. Sahin416

Bunu izlemiştim. Susmak en büyük cevaptır
  11. Sahin416

Valla hocam ben de yalnızım sizde bari biz arkadaş olalım 1614546269 Spor olabilir hocam şu pandemi azalsa yapacağım
  12. Sahin416

Sizin ki yine insancılmış. Ben aynı evde yakalamıştım. Keşke üstlerinde kıyafet görseydim demiştim
  13. Sahin416

hocam arkadaş nasıl edinilir bilmiyorum ki ben hep yalnız biriydim 1614546168 Valla hocam kıskandırmakla artık işim falan olmaz. ben açar oyunumu oynarım üzüldüğüm noktada da girerim foruma insanlara yardımcı olurum
  14. Sahin416

Öncelikle cidden allah yaşatmasın. O çekilebilecek veya tedavi edilebilecek bir şey değil. Zamanla çözülür deseler de bu yıllar sürebilir. Bekleyip göreceğiz.
  15. Sahin416

Hocam ben küfür etmeyi seven biri değilim lakin küfür edenlere de saygım vardır herkesin görüşü farklıdır. Ben aldatmanın bir telafisi ve bir mazereti olduğunu kabul etmiyorum. Ne olursa olsun aldatmak insan kalbine ruhuna vicdanına sığmaz. 1614545679 Allah yaşatmasın diyeceğim ama bildiğinize...
  16. Sahin416

Ne bir çaresi ne de bir oluru var hocam. Kendisine saygım sonsuz. Artık hayatına başkalarıyla veya tek başına da devam etse benim kapım kapandı ona karşı. Bende kendi rotamı çizeceğim
  17. Sahin416

Bak bunun gibi şeyler daha çok işime yarıyor kendime bir rota çizebiliyorum 1614544747 Geçmiş olsun hocam ama insan işte ne yapsa yanına kar kalmıyor
  18. Sahin416

Pek anlamasam da elinize sağllık hocam
  19. Sahin416

Keşke sizin kadar rahat olabilseydim hocam
  20. Sahin416

Valla bende en mutlu günlerimi geçirdim. Nasibim sanmıştım meğersem hasımımmış 1614544404 Hocam bunun cevabını bende çok düşündüm lakin verilen değer geçirilen zaman bırakılan anılar anlık bir boşluk yaratıyor
Top Bottom