Arama sonuçları: *

1. Saian SS

Yüzdeki aşırı sivilceyle ilgili yardım! Neler yapılmalı?

aknemix kullandım kısa süreli kullanım için güzel oluyor fakat kullanmayı bıraktıktan 2-3 gün sonra tekrar geliyor benzamycin asıl krem ben benzamycin almak istedim fakat piyasada yok sanırım bu yüzden benzeri olan aknemix kullandım kısa süreli faydasını gördüm reçetesiz satılıyor
  2. Saian SS

Hastane den aile olmadan rapor almak

normalde vermez gerçekten hastaysan verir değilsen vermez
  3. Saian SS

Sivilce icin ne kullanabilirim?

yaklaşık 5-6 sene onlarca krem kullandım ama hiç bir işe yaramadılar yediğine içtiğne dikkat et daha iyi hap kullanmak biraz sıkıntılı aşırı derecede sorunum var sivilce hakkında ama kullanmayı tercih etmiyorum sana da önermem illa kullanıcam dersende doktora danışman en iyisi kan vermen ona...
  4. Saian SS

17 yaşında kısırlık testi olmak

ayıptır söylemesi ben sperm testi verirken yan tarafta büyük abdestini yapan abiler girip çıkıyordu haliyle o sesler arasında odaklanmak biraz zor oluyordu😅
  5. Saian SS

17 yaşında kısırlık testi olmak

güzel kardeşim varikoselimden yola çıkarak söylüyorum ürolojiye gitmen gerek ailen lazım mı değil mi oraları bilmiyorum ürolojiye gideceksin o sana bi kutu vericek tuvalete gidip işiyorsunda idrar testi veriyorsun ya aynı o şekil gidip verdiği kutunun içine doğru mast yapıp spermlerini...
  6. Saian SS

Kilo Almam İçin Ne Yapmam Lazım

paran oldukca et ye patates ye pilav ye ama acıkmadan ye yemeğini yedin tekrar bi öğün yemek için acıkmayı bekleme yapıştır gitsin sürekli tok gez sürekli ama böyle yemeği yedikten sonra gelen tokluk varya öyle sağlık açısından nasıl olur bilmiyorum bilene danışmak lazım
  7. Saian SS

Kilo Almam İçin Ne Yapmam Lazım

maddi açıdan durumun nasıl ona göre 1 2 tavsiye vereyim aylık ne kadar para ayırabilirsin bu yeme içme işlerine
Geri