Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Cildiye randevusu nereden alabilirim edevlet ve mhrs uygulamasında cildiye seçeneği çıkmıyor da.
Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
Uzun zamandır yüzümde sivilceler var ve yıllardır dinmek bilmediler en sonunda bakım yapayım dedim markette gördüğüm jeli aldım. Aldım almasına ama işe yarar mı? Sivilceler kaç günde geçer?
Kısa sürede 3-4 litre su içilmesi halinde su zehirlenmesi görülme riski yüksektir. İnternette böyle yazıyor.
1665219855
Arıtma suyu damacanadaki sudan daha lezzetli:/
Virüs oldu grip daha nesine vuruluyorsunuz? Ben zaten başından bu aşılara karşıydım tamam koruyor olabilir fakat bu aşı yüzünden kalp krizi, kalp hastalıkları yaşayanlar az olmadı. Aşı yüzünden kalp hastası kalmış birsürü kişi tanıyorum.
Elini kolonyala sonrasında tırnağını kemirmeye başladığında pis kolonya tadı gelecek sende lan gene mi kemirmeye başlamışım iyiki aklıma geldi şimdi kemirmicem diyeceksin. Çok mantıklııı
1658267447
Yok artık bu kadar oluyor mu ya?