Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Ciltciye görünmek sivilceye çare midir?

Bir bakım kremi örnek verebilir misin
  2. Sakurajima Mai

1 haftadır bu ilacı kullanıyorum dün ve bugün yüzümde ölü deri çıkmaya başladı bu normal mi? 1697873366 Aknetrent kullanıyorum 20mg olanından
  3. Sakurajima Mai

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Cildiye randevusu nereden alabilirim edevlet ve mhrs uygulamasında cildiye seçeneği çıkmıyor da.
  4. Sakurajima Mai

Benim bildiğim kalan çukur izleri için de tedavi uygulanıyor lazerle fln. İzler kötü duruyor mu
  5. Sakurajima Mai

Ben en iyisi dermatologa goruneyim önerin için teşekkür ederim 🥲
  6. Sakurajima Mai

Yaz vakti yurtdışına çıkmak istiyorum bu yüzden sivilceleri gidermek istiyorum ayrıca bu aralar çoğaldı be :(
  7. Sakurajima Mai

Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
  8. Sakurajima Mai

Sivilce karşıtı yüz temizleme jeli işe yarar mı

Uzun zamandır yüzümde sivilceler var ve yıllardır dinmek bilmediler en sonunda bakım yapayım dedim markette gördüğüm jeli aldım. Aldım almasına ama işe yarar mı? Sivilceler kaç günde geçer?
  9. Sakurajima Mai

Burun kemiği nasıl aldırılır ?

O neymiş be:o benim burnum böyle olsa ameliyat olmam:/
  10. Sakurajima Mai

Günde Kaç Litre Su İçiyorsunuz?

Ben günde 1-1.5 litre içiyorumdur en fazla 2 litre.
  11. Sakurajima Mai

Günde Kaç Litre Su İçiyorsunuz?

Kısa sürede 3-4 litre su içilmesi halinde su zehirlenmesi görülme riski yüksektir. İnternette böyle yazıyor. 1665219855 Arıtma suyu damacanadaki sudan daha lezzetli:/
  12. Sakurajima Mai

Burun Estetiği HK...

Burnunu sevmiyor musun:/
  13. Sakurajima Mai

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Virüs eskisi gibi güçlü değil abartmaya gerek yok.
  14. Sakurajima Mai

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Virüs oldu grip daha nesine vuruluyorsunuz? Ben zaten başından bu aşılara karşıydım tamam koruyor olabilir fakat bu aşı yüzünden kalp krizi, kalp hastalıkları yaşayanlar az olmadı. Aşı yüzünden kalp hastası kalmış birsürü kişi tanıyorum.
  15. Sakurajima Mai

Vücut Saatimiz değişebilir mi?

Nasıl değişir bilmiyorum ama ben gece 2de de yatsam aksam 9da da yatsam sabah 7-8 gibi kalkıyorum. :o @Mırnav iyi geceler dostum.
  16. Sakurajima Mai

Tırnak yeme alışkanlığından nasıl kurtulunur?

Günaydın:D
  17. Sakurajima Mai

Benden bu kadar yatıyorum daha bir şey istemeyin:D Beni bugün çok yordunuz. Kahramanınızın dinlenmeye ihtiyacı var😎
  18. Sakurajima Mai

Elini kolonyala sonrasında tırnağını kemirmeye başladığında pis kolonya tadı gelecek sende lan gene mi kemirmeye başlamışım iyiki aklıma geldi şimdi kemirmicem diyeceksin. Çok mantıklııı 1658267447 Yok artık bu kadar oluyor mu ya?
  19. Sakurajima Mai

Tırnak yeniyor muydu ya😕
Geri