Arama sonuçları: *

1. S

4-5 saatlik uyku ile nasıl hayatta kalabilirim

22.00-02.00 da uyumak insanı daha fazla dinlendiriyor diye söylemler var bazı arkadaşlarım da denedi öyle diyorlar psikolojik olarak mı yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum, deneyebilirsin.
  2. S

MAX 300 TL TRAŞ MAKİNESİ

Vücüt için nasıldır bilemem. Vücüt için normal bıçaklı tıraş makinesi almanız daha iyi gibi. Üç başlıklı belki biraz kötü olabilir.
  3. S

MAX 300 TL TRAŞ MAKİNESİ

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-enchen-blackstone-3d-baslik-sarjli-tiras-makinesi-p-HBV000019XE7F Kullanıyorum aldığımda 120tl gibi bir fiyatı vardı. Jilet gibi kesmiş gibi oluyor gerçekten çok çok ince oluyor. Yüzümde öyle büyük bir sorun yaşatmadı boyun alt bölgesinde biraz sivilce...
  4. S

Tek dikişte sade maden suyu içmek zararlı mı?

Niğdeli misin
  5. S

Yaşıma göre boyum kısa mı

18 yaşındayım 160cm boyum galiba 20 yaşına kadar uzayabiliyoruz inşallah uzarım
  6. S

Sosyal Fobim Var....

senin kadar fazla mıydı bilmiyorum ancak bende de bu sorun vardı şuan önceki kadar kalmadı biraz daha özgüvenliyim biriyle konuşurken. Bunu aşmamda ki en önemli etken letgodan ürün satmak oldu çok fazla kişiyle iletişime girdim gerek mesaj olarak gerek yüz yüze gerekde telefonda konuşarak
  7. S

Yağ oranımı nasıl azaltabilirim ?

spor yaparak ve sağlıklı beslenerek yağlarını eritebilirsin
  8. S

Kardeşim 14 Yaşında Fakat Boyu 1,55

ne ile beslendin de o kadar uzadın
  9. S

Kardeşim 14 Yaşında Fakat Boyu 1,55

nasıl bu kadar uzadın bende 1.53 boyundayım ne yiyerek ne yaparak uzadın her gün 10 dakikalık egzersiz yapıyorum esneme ve boy uzatmak için
  10. S

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

bildiğim kadarıyla sürekli bir şeyler yemek sigara içme istemini azaltıyormuş küçük cips gibi bir şeyler yiyebilirsin gün içinde ama en önemlisi kafadan bitirmek işi
  11. S

Öksürükten baş ağrısı nasıl geçer?

ilaçtan çok bence sakatat yemekleri yiyebilirsin gerçekten hastalık için çok faydalı bence tadı çok kötü ama hızlı geçmesini istiyorsan ve seviyorsan yiyebilirsin
  12. S

E-Sigara Sağlığa Zararlı Mıdır?

bildiğim kadarıyla e sigara normalinden daha zararlı
  13. S

Corona geçiren biri tekrar corona olabilirmi

neyse raporladık fazla uğraşmaya gerek yok
  14. S

yavaşta en alt tarafa in ve konu bölümlerini oku
  15. S

burası sadece teknoloji forumu değil.Eğer öyle olmuş olsaydı sadece teknoloji ile alakalı konu bölümleri olurdu
  16. S

bir kaç defa sosyal medyada görmüştüm.5-6 ay önce oldum tekrar oldum gibi ne kadar doğru bilmiyorum
  17. S

Dağınık dalgalı saçlar için ne kullanmalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/urban-care-style-guide-elastic-curl-mousse-200-ml-p-SGCOSME27663 bu ürünü öneririm ben altta olanı kullanıyorum ve memnunum bildiğim kadarıyla curl dalgalı saçlar için kullanılıyor...
  18. S

Boyumun Uzaması Durmuş mudur ?

1.50 olan ben :(
  19. S

Sizce boyum çokmu uzun ?

1.50 olan ben :(
Top Bottom