Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Her gün 1 saat tempolu koşunun yararları nelerdir ?

Doğru diyorsunuz hocam şimdi anladım.
  2. Sansar Salvo

Her gün 1 saat tempolu koşunun yararları nelerdir ?

hocam bende hafta sonları koşu yapıyorum ve dediğiniz gibi bir eğimli yola doğru koşuyorum. ama su neden içmemeliyiz, koşuda mola verdiğim zaman içiyorum. zararı nedir
  3. Sansar Salvo

Tatilde yüzümde güneş yanığı oluştu nasıl geçiririm

Güneş yanığı abartılacak bir şey değil hocam. Hele bekleyin 2 gün soyulmaya başlayacaktır. Sonra kendiliğinden iyileşir bir şey yapmanıza gerek yok.
  4. Sansar Salvo

16 yaşında 178 cm boy 76-77kg iyi midir?

Baya iyisin bence
  5. Sansar Salvo

Hastaneden rapor alamıyorum, okul izin yaza bilirmi?

Arkadaşlar pazartesi ve salı için rapor aldım ama salı yani bugün hastalığım çok artmış durumda. Ve sanırım şöyle bir olay var 1 hafta içerisinde 2 kere rapor alamıyorsun. Ailem okula gidip konuşsa okul izin yazabilirmi Kısa bir süre? Sadece 2 sınıf var ve hocalar beni iyi tanıyor izin verme...
  6. Sansar Salvo

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

Gelse n'olacak hocam sağlığınızdan önemli mi?
  7. Sansar Salvo

Spermden kan gelmesi

hocam bana karmaşık geldi en yakın zamanda hastaneye gidin, 9 gün demişsiniz yerinizde olsam özele giderdim. birde hocam mast süresini fazla uzatmayın ve az patlatın.
  8. Sansar Salvo

18 yaş altı eczaneden uyku ilacı alabilir mi?

Arkadaşlar geceleri uyuyamıyorum uyku düzenim bozuk. Tek başıma gitsem alabilirmiyim?
  9. Sansar Salvo

Darp raporu alınmalı mı?

Kavgadan sonra yanındaydım kanka, yalan söylecek halim yok. 1703673872 Okulda olduğu için gözümle gördüm boş yorum yapmayın.
  10. Sansar Salvo

Darp raporu alınmalı mı?

Arkadaşlar erkek arkadaşım sınıfındaki 3 mülteci ile kavga etmiş (din kardeşi) karşı taraf ağır hasar aldı arkadaşımda pek bir şey yok. Arkadaşım çocukların çok kötü olduğunu darp raporları alırlar ise sıkıntı olacağını söylüyor. Sizce oda almalımı?
  11. Sansar Salvo

Saçlarimı nasil suyla yikamaliyim

sıcak su ile aldığım zaman banyodan sonra saçlarım kabarıyor 2 gün öyle kalıyor ve bence yıpranıyor gibi, ama yağlandırıyor diye bir kavram yok bence tabi 1 hafta duş almaz isen soğuk su ile yıkasanda yağlanır. ama ben soğuk su ile yıkarım banyodan sonra kabarma yok vücudun rahatlıyor ve sağlıklı.
  12. Sansar Salvo

Haplar yan etki yapmış olabilirmi?

saolun
  13. Sansar Salvo

maalesef yok
  14. Sansar Salvo

saolun hocam allah razı olsun, ne ilacı verenin nede doktorun numarası var.
  15. Sansar Salvo

bugün yeni haplar aldım geçmeyen hastalık yüzünden, aynı anda 5 dakika aralıklar ile 5 hap, 2 boğaz spreyi ve 1 tane astım hava spreyi kullandım. şuan çenemin altı çok kasılıyor sanki kramp giriyormuş gibi ve kafam dönmeye başladı ateş yükselmeside var. buraya yazmam saçma biliyorum ama günümün...
  16. Sansar Salvo

Parmağımı bu şekilde kestim iz kalır mı?

acil bir şey yapmaz sabah ola hayrola, yarın müsait bir zamanda doktora görünün krem yazdırırsın.
  17. Sansar Salvo

Parmağımı bu şekilde kestim iz kalır mı?

kalmaz hocam sanmıyorum, ama yine doktor bilir belki kalacak ve ona göre işlem uygulayacak.
  18. Sansar Salvo

5 günde göbek erirmi, yağ oranı azaltma

dostum anlamadın her halde, 1 2 cm geri gitse yeter dümdüz olsun diyorum
  19. Sansar Salvo

sağol hocam takma çok fazla diyorsun yani
  20. Sansar Salvo

hocam olmuyoruzda utanma diyelim farklı hissediyor insan kendisini
Top Bottom