Arama sonuçları: *

1. Semihhh

Poğaça yiyip meyve suyu içtikten sonra gelen yanma hissi

Soda veya gazoz içebilirsin.
  2. Semihhh

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

2 ay sıkı çalışmayla fiziğini düzeltebilirsin fakat kilona bakılırsa bol bol yemek yemen lazım. Proteini, Karbonhidratı ve vitaminleri besinlerden almanı tavsiye ederim ilaç veya protein tozunu zorunda kalmadıkça kullanmamanı öneririm. 2 ay sonra boydan gelir mi ;) 1650999750 Kendimde denedim...
  3. Semihhh

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

-Sade yemek yeme biçimiyle olmaz biraz daha fazla protein ve karbonhidrat almalısın. -Spor kıyafetlerine fazla takılma eşofman,şort tişört al geç fazlasına ayrıntısına gerek yok. -Kilonu ve boyunu bilmeden bir şey söyleyemeyiz.
  4. Semihhh

Soğuk alerjisinden ellerim çok çatlıyor bir çözümü var mıdır ?

Krem sür bandaj tak dedi. Hastaneye gel yarın çözüm yolu bulalım orda
  5. Semihhh

Soğuk alerjisinden ellerim çok çatlıyor bir çözümü var mıdır ?

Soğuk alerjim olduğunu yeni öğrendim. Kuzenim doktor ve bana evimize geldiğinde tak diye soğuk alerjisi teşhisi koydu (Evet bütün belirtiler var) Ellerim çok fazla çatlıyor durduk yere yaralar çıkıyor ve kan akıyor (En az 2-3 ml tek seferde) Elime gelen acıya başka bir sebepten alışmış olsam da...
  6. Semihhh

Ağzımda ilk kez gördüğüm garip yara

Boşver o zaman Yarın sadece aciller açık olucak diyorlar. Bir çok kaynak var 14-15-16 Aralık'ta olacakmış.
  7. Semihhh

Ağzımda ilk kez gördüğüm garip yara

Bence hemen acile git yarın grev varmış.
  8. Semihhh

Ağız tadımı nasıl düzeltirim

Naneli veya acılı şeyler yiyebilirsin eğer olmazsa hiç olmaz kusarsın. Olmadı diyelim o zaman direk şeker ye.
Top Bottom