Arama sonuçları: *

1. Trifact

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

doktorun vereceği bir ilaç var aşırı kokuyor ve krem heryerinde uzun bir süre kalması gerekiyor yıkama etme yok. birde alternatif kokusuz bir ilaç var etkisi biraz az ama kokusu olana göre baya iyi. çünkü kokulu olanda öyle bir koku ki anlatamam yani. arkadaşım kokusuz olanı denedi başarısız...
  2. Trifact

Hastayım | İçeceklerin tadı çok iğrenç | Koronalı mı oldum?

kanka bende yakalandım koronaya ateş halsizlik falan 1-2 gün sürüyor hap map ateş düşürücü geçiyor. ama o tat kaybı yok mu o tat koku kaybı. insanın sinirini bozuyor. 20 gün geçmemişti bende. kolonyayı burnumun içine sokup kokluyorum yok. sarımsak kesip kokluyorum yok, viks kokluyorum yok yok...
  3. Trifact

koronalı olunmaz koronalı doğulur koronalı olmayaanlar ..... laylalaylaylalaylay :D
  4. Trifact

koronalı :D memleket ismi gibi olmuş :D kanka gripte olmuş olabilirsin alerjik reaksiyonda olabilir, koku duyularında geçici körelmiş olabilir. panik yapma korona yokken ben sürekli yaşıyordum onu ne yersem yiyim ne içersem içiyim tadı yanık plastik gibi geliyordu
  5. Trifact

Cidden kilom fazla mı?

hayır bu kilonu koru hatta ve sporla kas kütleni arttır. 175-179 boy oranında kemik kütlesinide göz önünde bulundurursak cuk noktasında. normal ideal kilo dedikleri şey incecik deri minimumm yağ olarak belirleniyor. bu bana saçma geliyor. insan vucudunda yağda bulunacak ronaldo değiliz hiç...
  6. Trifact

Çok pc kullanımı damarı morartırmı?

toplar damar diyoruz biz ona. normaldede öyle olur.
  7. Trifact

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

odana koyduğun yanan tütsü bile ciğerlerine zararlı. düşün sigara veya başka bi zıkkımı yakıp ciğerlerine çektiğinde ne olacağını.
  8. Trifact

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

brom canım benim kardeşim aslan parçası kral paşam, iğneden kandan tahlilden ürkersen Allah korusun tespit edilmesi gereken bir kan değerin hiç tespit edilemeyecek, bu seferde Allah korusun ameliyetlık durumlar veya tam tersine daha fazla iğne olma durumun gelişecek. korkarsan aklına şunu getir...
  9. Trifact

Tırnak yeme alışkanlığından nasıl kurtulabilirim ?

çok basit kanka. karar vererek. şunu yap bunu acı sür işte çekirdek ye falan filan bunlar hikaye. sadece karar vereceksin bu gereksiz bir alışkanlık ve bundan vazgeçiyorum diyecek. bu irade her insanda var bir zahmet kullan.
  10. Trifact

Vücut kılları dökülüyor

doktor tabii ki en ideal cevabı tetkikler sonucu verir. bende de aynısı oldu, yüksek demir eksikliği ve ciltte yağlanma çıkmıştı. sende farklı bi durum olabilir.
  11. Trifact

Yanan kalorifer peteğinin üzerinde unutulmuş ilaç içilir mi ?

kanka prospektüsünde saklama koşulları yazıyordur. hani hayati bir şeyi tehlikeye atacak unsuruda burda soranı ilk defa görüyorum. prospektüste ilaç 5-15 derece koşullarında saklanmalıdır diyorsa içemezsin. kel alaka biri çıkıp sendeki ilaçla alakası olmayan bir ilacı içilir falan yazar al...
Top Bottom