Arama sonuçları: *

• Users: Uğur
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uğur

Öksürük nasıl geçer ?

Cadı tarifi gibi. Önce bi normal pekmez yiyim bide bunu da denerim yatmadan.
  2. Uğur

Öksürük nasıl geçer ?

Sebebini bilmiyom valla ama boğaz bölgesi tahrişli gibi sorun o olabilir belkide akciğerdendir bilmiyorum valla zaten 2 güne falan geçer temelli ama işte şuan uyuyamıyorum öksürükten.
  3. Uğur

Öksürük nasıl geçer ?

Pekmezi deneyim bi teşekkürler. 1692139258 Camlar açık hafif esiyor zaten de kapatırsam da cehennem gibi oluyor oda. Bol su da içiyorum hep 4 litreyi geçiyordur herhalde her gün.
  4. Uğur

Öksürük nasıl geçer ?

3-4 gündür hastayım doktora falan gitmemiştim çok bişi yoktu 1-2 gündür de iyiyim zaten. Şuan sadece öksürük kaldı ve gece uyutmuyor şiddetleniyor, gündüz de baya öksürüyorum ama gece kadar rahatsız etmiyor. Önerebileceğiniz doğal yöntemler var mıdır acaba ?
  5. Uğur

Hobby Life marka kahve bardağı zararlı mıdır?

hocam attığınız nescafenin termosu ondan ısı dışarı geçmez ama bim deki basit bir plastik bardak yani ondan ısı dışarı geçer
  6. Uğur

Damağımda ve dudağımda aft var ne kullanmalıyım ?

Tuzlu suyu ağızında çalkalaya bilirsin. Direkt aft a tuz basabilirsin ama çok yakıyor. ben bunları yapıyorum 3-5 günde geçiyor zaten. Bide piraldyne diye ilaç yazmıştı kuçükken doktor ama o tuz basmaktan da beter daha da kötü yakıyor yani.
  7. Uğur

Renk Körümüyüm Acaba

Koyu yeşil tonlarından derdim ben de bu renge. Bu arada baya iyi renk çok hoşuma gitti.
  8. Uğur

Renk Körümüyüm Acaba

Burayada atabilir misin rengi merak ettim.
Geri