Arama sonuçları: *

• Users: Uucz
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uucz

1 defaya mahsus nargile içmek

Kardeşim sen anlıyorsun sanırım nargileden. Büyük nargile ile küçük nargile arasında fark var mıdır? Küçükler sanırım büyükler ile aynı dumanı veriyormuş. Ben hiç küçük içmedim. Sence 120 TL ye küçük almak yeterli mi yoksa büyüğünün yerini tutmaz dersen 300 TL verip büyük mü alayım? Bu arada en...
  2. Uucz

Olabilir bilmiyordum. Muhtemelen dediğin gibidir. Genelde kafelerde içiyorduk nikotinli olması normaldir. Nikotinsiz olduğunu öğrendiğim iyi oldu. Benim mesai başlar.🤠 Nargile ortaya gelince 4 kişiyiz %60 ben %40 3 kişi içiyor. Bizim nargilenin 2 kömürü bitiyor hep beraber içiyoruz. Tabi yine...
  3. Uucz

Ben ilk içişimde başka boyuta gitmiş gibi mutlu olmuştum. Kafam da dönüyordu ama o hissi değişmem. 1669551376 Nasıl yapmaz. Ben 1 yıldır içmememe rağmen canım çekiyor. Hadi beni geçtim. Sonuçta sigaranın meyveli hali. Duman çıkıyor. İçinde sigaradan %70 daha fazla nikotin varmış. Netten baktım.
  4. Uucz

Kardeşim valla ben sigara içmem ama nargile severim. Ha sana tavsiye eder miyim kesinlikle etmem. Başlama çünkü sigara gibi bağımlılık yapıyor. Nikotinli olanından bahsediyorum. (Nikotinsiz olanı da varmış ama yine de içeceksen bile Nikotinsiz iç,onu da mümkünse haftada bir veya ayda bir iç...
  5. Uucz

köpek saldırdı yardım edin

Kuduz olabilir belki köpek. Hastaneye git sor daha detaylı bilgi verirler. Ama aşı yaptırmanı tavsiye ederim. Dönüşü olmayan bir hastalık.
Top Bottom