Arama sonuçları: *

1. V

Tetanoz nedir? Neden kaynaklanır?

Dikkat etmekte fayda var doktora başvurmak lazım herhangi bir durumda
  2. V

Tetanoz nedir? Neden kaynaklanır?

5 yılda bir yeniletmekte fayda var. ( Pas ile temas ediyorsan kablo , demir vs ) yoksa iğne battıktan sonra 1 gün içinde de vurulabilirsin diye biliyorum.
  3. V

5 yıldır boy uzamıyor. Yaş 17

Birden boy atarsın nasıl olduğunu da anlamazsın.
  4. V

Gribim yavru muhabbet kuşuma geçer mi ?

Aynı odadaysan grip zaten hava yoluyla ve temasla bulaşır... Ki hayvanlara bulaşma ihtimali zayıf nasıl onlardan bulaşma ihtimali az ise.
  5. V

Yurtta Uyuyamama Problemi.

Bunun için en iyi çözüm bir kaç gün çok güzel spor yap sabahın nasıl olduğunu anlayamazsın. Muhtemelen ev dışında uyuyamama sıkıntın var dediğimi yaparsan kesin çözüm gibi yoksa ilaçla da olur ama önermem.
  6. V

göz bozulması var mıdır?

Aile sağlığı merkezine bir git doktor yardımcı olur belli mesafeden harfleri okutur en azından ya da göz doktoruna görün.
  7. V

Balık Yedikten Sonra 2'si 1 Arada İçilir mi?

Balık taze olduktan sonra her şey ye yanında, bayat balık zaten mideye sıkıntı çıkaracağı için ne yesen dokunur yanında 😁
  8. V

Kolumda kırık yok ama atel taktlılar

Liflerde sorun olabilir , mr cektirmeden bilemezsin. Her ihtimale karşı atel yapmışlardır. Bayram sonu da Pol kontrol demişlerdir. Bu soruları doktora sorsaydin keşke
  9. V

Çok yemeyip gün boyu bilgisayar başında oturursam kilo alır mıyım?

Vücudun hareketsiz kalırsa tabii ki kilo alırsın.
  10. V

Tecrubeyle sabit , liseden beridir bilgisayarım var ki 2000 yıllarına takabul ediyor ben de sizin gibi bilgisayar başında çok zaman geçiriyordum. Bel ağrısı ister dik dur ister kambur sandalyede oturduğun için yılların birikimiyle oluyor. Spor yaparak vücudu esnetmek gerek. Bir de sandalye...
  11. V

Çıkın gezin spor yapın , ilerde çok çekersiniz ( bel ağrısı)
  12. V

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Spor yap, ekmekten uzak dur. Zaten kendi kendine gider yağlar.geriye spor yaparsan kas kütlesi kalır.tabi ona göre de beslenmen gerek.
Top Bottom