Arama sonuçları: *

1. WörWind

16 yaşımdayım boyum uzarmı? 164 üm

Hocam o zaman bir tik sanssizmissiniz demekki genetik acidan. Eger ki 5 cm uzerinde falansa 175i gecersiniz derdim (sadece tahmin) ama su an icin 170 civari gibi duruyor. Tabi ki bir endokrin doktoruna gorunseniz daha iyi olur ama dedigim gibi doktorlar bile net bir sekilde gelecekteki boyunuzu...
  2. WörWind

16 yaşımdayım boyum uzarmı? 164 üm

Bunu doktor dahil kimse net bir sekilde bilemez. Aslinda genetigin fena degil son 1 yilda kac cm uzadin
  3. WörWind

18 im boy 170 uzar mıyım?

Zaten anormal bir kısalık degil hoca tr erkek ortalamasından 5 cm kısasın yinede dedigim gibi endokrine gitsen daha iyi olur senin için.
  4. WörWind

Hoca cok aklına takılıyorsa doktora git sana daha uzayıp uzamayacagını söyler. Bak şey demiyorum ama doktor mesela sana garanti 5 cm uzarsın 10 cm uzarsın diyemez ama en azından daha uzayıp uzamayacağını soyleyebilir. Plakların kapalıysa cok yüksek ihtimalle omurga cart curt falan maks 2 cm...
  5. WörWind

gelen gecene vermezler onu eksikligi olmasi lazim
  6. WörWind

Mastürbasyon sıklığı Hk.

Masallah. Allah nazarlardan saklasin. Boyle ehli sunnet din kardeslerimizi gordukce cok seviniyorum :giggle: :giggle:
  7. WörWind

Prezervatif Tavsiyesi

Ana sayfada var hocam 1692612423 https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-b550m-k-vs-asus-prime-b550m-k-vs-asus-pro-b550m-c-csm.796607/ ana sayfadan gitti yukseltme hakkimda yok buyrun
  8. WörWind

Prezervatif Tavsiyesi

hcm siz onu bosverinde benim anakart konuma bakin arkadasa secioz karar veremdim bi turlu
  9. WörWind

Prezervatif Tavsiyesi

@Windows 10 Aşığıyım ve @Realhas the Great bu konuda bilgili arkdaslardir yardimci olacaklardir size :giggle:
Top Bottom