Arama sonuçları: *

• Users: XooXen
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. XooXen

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Fiziksel aktivite yapıyorsan baya 1 kase çorba+2tabak ye.Pek fiziksel aktivite yapmıyorsan 1 kase çorba+1 tabak ye. Ben de 15 yaşındayım, pek spor yaptığım söylenemez.1 kase çorba+1 tabak yiyorum. Tabi diğer yiyecekleri saymıyorum.Yaninda 1 avuç ekmek, salata falan da yiyorum.
  2. XooXen

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

Keşke sadece 1 tanesi yanmasa...
  3. XooXen

La noldu hani yazmayı bilmiyordum? Sıkışınca yapılacak ikinci şeyi de yaptın,bravo! ("Çocuk" demek.Forumda baya yaygın ya)
  4. XooXen

Tamam, sakin olacağım.Madem biliyorsun bu kadar Türkçeyi, söyle bakalım nerede yanlışlık yaptım?Sıkışınca "Türkçe öğren" demek kolay 1677619810 DAAT: Yanlış tahmin. Hayatımda hiç oynamadım.
  5. XooXen

Sorun zaten Müslüman olmamda başlıyor.Senle ben aynı dine mensubuz öyle mi?HAHAYT 1677619672 Şaklaban diye okudum? Yoo kaynakcaya ve yeşil kare içine alınmış kitap alıntılarına bakmam yetti.
  6. XooXen

Unutkanlık başlamış bile... .d.d.d.d Diyorum ki taklidi iman yapacaksan Müslüman olma
  7. XooXen

Bune gardas yalan yanlış hadisleri dizmisin karsima 1677619410 Bi şekilde giriyor.
  8. XooXen

Evet küçük bir araştırma sonucu olmadığını öğrendim.Arada sen de kendi önerine kulak verebilirsin.Mensup olduğun dini öğrenmek gerekir.(Yazdığın şeylerden Müslüman olduğun çıkarımı yaptım, yanlış anladıysam kusura bakma)
  9. XooXen

Hee Sure ve ayet versene Bu arada Kuran'da yazdığını düşünmüyorum.Oyle olsaydı "caiz değil" değil direkt "günah" yazardı. Ama sen yine de ver sure ve ayeti
  10. XooXen

Hangi kitapta 😦😯😧😲😨😰
  11. XooXen

Dini tartışma başlatmak istemem ama nerede yazıyor? Lütfen belirsiz bir cevap verme merak ettim.
  12. XooXen

Alnımın sıcaklığını nasıl yükseltebilirim?

Biliyorum onu da evde tebeşir yok. DKVSVKDVDKDVDKVDJVD Hocam bir an yanlış anladım Şimdilik elimi hızlıca alnıma sürtüyorum ise yarıyor.
  13. XooXen

Hocam bunu derdim de çoktan boğazımın ağrıdığını söyledim
  14. XooXen

Dedim bile😬☹️ 1676620692 Deneyeceğim teşekkürler.
  15. XooXen

Elini alnıma koyuyor sadece.
  16. XooXen

Arkadaşlar belirli nedenlerden dolayı hasta numarası yapıyorum, ateşim çıksa yeter.Önerileriniz nelerdir?Çok fark edilmeyecek şeyler olursa güzel olur çünkü annem evde. Battaniyenin altında bir süre kaldım ama büyük ihtimalle vücut sıcaklığım bir süre sonra düşecek yine.Her seferinde...
  17. XooXen

sigarayı bırakalı 2 hafta oldu buradan sonra ne yapmalıyım

Nefsine sahip çıkman lazım.Bir süre sonra isteğin azalır ve daha sonra kaybolur.Sadece içmemekle olmaz ama.Kendini bu işe ikna etmelisin.
  18. XooXen

Deprem bölgelerine kıyafet yardımı önemini koruyor mu

İhtiyaç her zaman var.Gonder yani
  19. XooXen

15 yaşında boy uzar mı ?

"offf bu kızlardan ne çekicez" cümlesini kullanan herkes, her ne olursa olsun aklını yitirmiştir.Sen bu halinle akıllı olduğunu düşününüyorsan zaten kimse seni ikna edemez.
  20. XooXen

15 yaşında boy uzar mı ?

Buradan da o arkadaşının (eğer kızsa ki büyük ihtimalle kızdır) pick me olma potansiyelinin hayli yüksek olduğunu gösterir.Boyunu uzatacağına az akıllı davran,akıllı kızlar baksın sana.
Top Bottom