Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

Böyle kesinlikle yapmayın bazı ilaçlar tepkime yapar öldürme tehlikesi bile olabilir
  2. Xpertronic

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

Efervesan tabletler var doktora bunu belirt tedavi olurken onu göz önünde bulundurup efervesan tb tercihi yapar yüksek ihtimal
  3. Xpertronic

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Egzemanın türevleri var işte sıkıntı orda yaralı iltihaplı ise senin yakının durumu o yüzden verilmiş olabilir ama görmeden buradan daha bitkisel tarzda ürünler önermek daha doğru olur diye düşünüyorum
  4. Xpertronic

Sağlık sigortam olmadığı için hastaneye gidemiyorum ya. En son check-up yaptırdığımda hiçbir şeye alerjim yoktu. bu krem gelmez egzemaya antibiyotik yara kremi olarak kullanılır, alacaksan krem bepanthol sensiderm alıp sür
  5. Xpertronic

her duşta kullanmana gerek yok dediğim gibi hafiflediği yada azaldığı zaman bitkisel şampuan kullanman lazım bu tür ürünlerde sürekli aynı ketoral vb tarzı şampuanları sürekli sürekli kullanırsan yine kepeğe neden olabiliyor tabi bu uzun süre kullanımda daha çok oluyor
  6. Xpertronic

Duş harici egzema ve kepek bir nevi hastalık özellikle şampuana dikkat etmen gerekiyor kötü marka kullanmamak ve özellikle kimyasal yerine bitkisel şampuanlar kullanmak daha önemli havalar yine fark ettirir bir sıcak bir soğuk havaya çıktığın zaman yine bu tür rahatsızlığın artabilir genelde...
  7. Xpertronic

Kolumdaki ağrı nasıl geçer?

Kaç yaşındasın
  8. Xpertronic

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Dostum selam öncelikle geçmiş olsun bölgemdeki tüm eczanelerin grubuna sordum depolarıma da sordum ilaç yok malesef bulunduğun bölgedeki eczacı odasını arayın oradan ilacı nasıl temin edebiliriz vs. diye bilgi alın firması ile iletişime geçip belki temin edilme şansı vardır net bilgiyi eczacı...
  9. Xpertronic

MHRS Randevu ile ilgili ufak bir soru

Randevu alman lazım tekrardan diye biliyorum
  10. Xpertronic

Dudağım sürekli kuruyor, ne yapmalıyım?

niveanın nemlendiricisi var renksiz olanlardan onları alıp kullanabilirsin
  11. Xpertronic

Boynum öne eğilince sol göğüsümün altı ağrıyor ?

belli olmaz bro hiç bilmeden birşeyleri sıkıntı ediyorsan gögüs ağrısı batma tarzı rahatsızlıklar yapabilir
  12. Xpertronic

Boynum öne eğilince sol göğüsümün altı ağrıyor ?

psikiyatriye gittin mi ?
  13. Xpertronic

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

226 TL ELLA Tb :D
  14. Xpertronic

adet görüyorsa gebe kalamaz zaten adet görmezse o zaman kork işte :D
  15. Xpertronic

Ben eczacıyım dostum kimse sana bir şey sormaz sorsa bile seni ilgilendirmez diyebilirsin rahat ol :D
  16. Xpertronic

sen yada başkası fark etmez parasını ver yeter :D 10 tl şuan ama farklı fiyatlar olabilir
  17. Xpertronic

gidip 1 tane gebelik testi alacağım dersin verirler kardeşim
  18. Xpertronic

Üstüme yeni demlenmiş çay döküldü nasıl soğutabilir hissi yok edebilirim

önerebilirsin etkili bir krem ama uzun süreli kullanılması lazım fiyatıda 230 tl olmuş güncel
  19. Xpertronic

Üstüme yeni demlenmiş çay döküldü nasıl soğutabilir hissi yok edebilirim

contractubex kremi diyordur 1657013401 gayet okuduğumu anlıyorum dostum :)
Top Bottom