Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

📍 Türkiye Bir Alanda Dünya Birincisi Oldu!

Herhangi bir konunun birim başına düşen etken veya etki hesaplamaları oran-orantı üzerine yapılır. 80 milyon nüfusu olan bir ülkede 15 milyon neredeyse %20 Bulgaristan ise 7 milyon nüfusu olmasına rağmen 2 milyon kişi sigara kullandığı için %29 gibi bir oranla avrupada 1. sırada yer almaktadır...
  2. YusufTheBolt

Puff sigaradan dahamı zararlı

Bence de arkadaşın dediği gibi nargileye sar eğer illa bir şeyler tüttürmek istiyorsan.
  3. YusufTheBolt

Askere gitmeye uygunmuyum ?

Normalde A33 tablosu diye bir tablo var oraya bakarak söylenir ama son 4-5 senedir o tablo pek önemsenmiyor görünüşte iyi ve herhangi bir sağlık durumun yoksa kendi isteğin doğrultusunda alınırsın askere.
  4. YusufTheBolt

Askere gitmeye uygunmuyum ?

Uygunsunuz. Ama konuyu her ay açmayın artık gidin askere :)
  5. YusufTheBolt

Sağlık Bakanı Koca, mecliste vatandaştan helallik istedi.

Varlığın yokluk, yokluğun aynı. Gidince adını andımı senin?
  6. YusufTheBolt

dopamin detoksu hakkında beni bilgilendirirmisiniz

Bilimsel bir dayanağı yoktur. Gerçek olduğu şaibeli bir hayat değiştirme tarzı
  7. YusufTheBolt

skolyoz muyum?tedavi olmam gerekir mi?

Evet öyle gözüküyor doktorun ne dediği önemli. Ameliyat videosunu izlemeyin biraz korkutucu olabiliyor.
  8. YusufTheBolt

Tıp/eczacı öğrencisi/bilirkişi bakabilir mi: Fazla ilaç içmek

Dostum bunlar burada sorulacak sorular değil. Özellikle öğrencilere sorulacak soru hiç değil. Tıp öğrenim bitip pratik başladıktan sonra tecrübe edinilen bir meslek.
  9. YusufTheBolt

Arkadaşlar kedi çişini tutabilir mi ACİL YARDIM

Tutabilir ama tutar mı? Asıl sorun o. Korkudan işeyebilir. Yeni kutu ve yer kokusundan rahatsız olup kendi kokusunu bırakmak için işeyebilir. Strestedn işeyebilir. Ani sesden işeyebilir yada sadece istediği için işeyebilir. Normalde kediler idrar ve dışkılarına temas etmekten nefret ederler.
  10. YusufTheBolt

elektronik sigara içtikten sonra oksürük

Kişinin belli bir ilaç veya ilaç içeriğindeki bir maddeye alerjisi veya negatif tesiri olup olmadığını bilmediğiniz için kimseye ilaç önermeyin. Sağlık konusunda bir insana verebileceğiniz tek öneri "Doktora Git" olmalıdır.
  11. YusufTheBolt

Kalori açığı bırakmama rağmen kilo veremiyorum

Başka diyetisyene gidin hocam.
  12. YusufTheBolt

Hiçbir diyetisyen ısrarla bir besin önermez hocam. Kişinin diyetinde uzun süre kalabilmesi için kişisinin damak zevkine uyan en etkili yüzlerce diyet arasından beslenmenize göre bir program çıkartır. Siz diyetisyene gitmemişsiniz. Ben diyetetik öğrencisi olan onlarca insan tanıyorum işim gereği.
  13. YusufTheBolt

Maksat sadece kalori açığı değil. Vücudun aldığı besinlerin miktarını normal düzende aşağı çekildiği zaman kıtlık psikolojisi ile yenen bütün yemeklerin depolanması, tuz ve mineral dengesinin sağlanamaması nedeni ile vücutta su depolanması(ödem), yiyeceklerin yeme düzeni ve şekli gibi birçok...
  14. YusufTheBolt

2 Aydır randevu alamamak

Benimkini telefondan yapmıştım. İnternetten illaki oluyordur ama telefonla aramanızı tavsiye ederim çünkü bölgeye göre(Eğer istanbul dışında isen) daha kapsamlı yada uyguna paketleri var.
  15. YusufTheBolt

2 Aydır randevu alamamak

Özel Hastane. Bana gelip param olsa zaten özele giderdim demeyin beyler. Özel Sağlık Sigortanızı yaptırın. Axa Yıllık 3000 TL Aylık 250 TL bir şey değil. Özel sağlık sigortası devletle uğraşmadan direk muayene olmanızı şikayetlerini ve rahatsızlıklarınız için direk tedaviye başlamanızı sağlar...
  16. YusufTheBolt

Prezervatif Tavsiyesi

O zaman Win7 milf mi oluyor sizin için? :unsure:
  17. YusufTheBolt

Prezervatif Tavsiyesi

Sen prezervatif konusuna windows aşığıyım isimli bir kullanıcıyı etiketlersen ben çok yanlış anlarım. Malum araba egsozuna dayanan dayılar vardı bu adamda ne yapıyor psu güç girişine falan mı Tövbe tövbe :D
  18. YusufTheBolt

Öksürük nasıl geçer ?

Bunun tekil bir cevabı yok. öksürüğün nedenine göre değişir. eğer neden boğaz ve boğaz bölgesi tahriş sebepli ise sıvı tüketimini artırmak dışında yapacak pek fazla bir şey yoktur. Ama akciğer kaynaklı ise tedavi yöntemi önerilir yinede öksürüz akciğerin temizlenmesi amacı ile önemli olduğu için...
  19. YusufTheBolt

Sizce nasıl beslenilmeli? (Kilo Vermek İçin)

1690552600 130 kilo fit ama yağlanma problemi olan birine bu diyetin verildiğini düşünsene :D Yılların sporu, birikimi 3-4 ayda çöp olur.
  20. YusufTheBolt

Sizce nasıl beslenilmeli? (Kilo Vermek İçin)

Hocam yılların klişe diyetini bunca zaman sonra gösterip bana nostalji yaşattığınız için teşekkür ederim. :D Diyet kişiye özel bir şeydir. Kilo ile ilgili porsiyon azaltarak düşüremediğiniz kilonuz varsa doktora gidin.
Top Bottom