Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Hepsini kökten almanı öneririm. Mükemmel bir his gerçekten, inan bana.
  2. ZeRRaen

Dik duruş köşesi önerebilir misiniz?

Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum ancak sağlık da önemli. Oyun oynarken çok eğiliyorum uzun süre takacağım için rahat olması da önemli. Kullanan varsa önerebilir mi? Fotoyla da dalga geçmezseniz sevinirim, daha sandalyeye bütçe çıkaramadım, yakında onu da çözeceğim. 1703619689 Korse demek...
  3. ZeRRaen

Diş teli taktıracağım fakat ölçü almadılar

boşluklar sorun değil önemli olan dokunun yumuşaklığı
  4. ZeRRaen

Diş teli taktıracağım fakat ölçü almadılar

Düzelir. Ama mesela benim diş etimin (keratindi sanırım) oranı fazla olduğu için benimki 2 yıl sürmüştü
  5. ZeRRaen

Testise bir şey olur mu

Kolay kolay zarar görmez. Elinle yumurtaları yokla, eğer büyük bir pütür hissedersen sıkıntı olabilir. Doktora gitmek en doğrusu
  6. ZeRRaen

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

gazlı içecekler bazen kopmasına neden olabiliyor ama iç. Zaten asitden kopunca dilin oraya gitmeden fark etmiyorsun acısı falan yok. Ama tabi sert yiyecekler için aynısını söyleyemem. Çekirdeği elimle kırıyorum çok da dert olmuyor 1693074701 Acı da geçici. 1 hafta acıdan duramamıştı sonra bi...
  7. ZeRRaen

Kollarim V Şekli̇nde Kaldi Aci̇l Yardim Edi̇n!!!

Şimdiye kadar gördüğüm en komik konu 😂. Daha üstü zor gelir
  8. ZeRRaen

Diş teline Mum bakar mısınız

Bende aynı durumdan muzdaripim ancak yemek yerken takmak mümkün değil. Bazen konuşurken bile gidiyor. Yapacak bir şey yok. Doktorun farketmemesi de saçma olmuş. Devlet mi özel mi?
  9. ZeRRaen

Doktor olan varsa yardımcı olabilir mi?(tükürük bezleriyle ilgili)

Merhabalar. Benim sağ alt çenemde tükürük bezlerinin olduğu kısımda sertlik var. Bastırınca acıtıyor ancak şişlik vs. yok. Acaba ne olabilir? Araştırdığıma göre iyi huylu tümör olabilirmiş ancak yazılar sertlik konusuna değinmiyor. Pazartesiye doktor randevusu aldım ancak heyecandan...
  10. ZeRRaen

Azı dişime takılan tel acıtıyor

Beyaz şey yapıştırıcı sanırım . Acının nedeni de dişin ağrısı ,sızısı değil . Dişin etrafına lastik gibi saydam bir şey taktı doktor , diş etim de onun altında sıkıştı sanırım . Telin takılma nedeni ön dişler birazcık yamuk ve çıkacak olan dişlerin çıkacağı yer küçük geldi , o yüzden çıkamıyorlar.
  11. ZeRRaen

Azı dişime takılan tel acıtıyor

Sa beyler. 2 gün önce diş doktorum 2. bir işlemle azı dişilerime de braket taktı ancak bunlar çok kötü acıtıyor ve internettekilerden çok farklı. Altına diş etim sıkıştı sanırım. Bu braket hakkında bilgisi olan ya da daha önce kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi? Birde diş eti mevzusu normal...
  12. ZeRRaen

Diş teli ağrısı normla ni

Diş teli dişlerimi ve diş etlerimi ağrıtıyor. Bı parol attım ama hala geçmedi. Taktıran olduysa normal mi. Daha yeni taktırdım .
Top Bottom