Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Erkekte göğüsler neden şiş olur?

Hayır gitmez maalesef. Eğer jinekomasti ise zayıflasan da belirgin olacaktır maalesef. Tek çözümü operasyon. Çok dertli bir şey değil. Çok rahatsız ediyorsa seni gözünde bu kadar büyütme.
  2. ağrıkesici

Erkekte göğüsler neden şiş olur?

Jinekomasti olabilir. İnternette aratabilirsin. Zayıf olsan da kilolu olsan da oluşabilir bir durum. Rahatsız oluyorsan doktoruna başvurabilirsin. Bir operasyon ile düzeltilebiliyor.
  3. ağrıkesici

Yeni başlayan hafif kilolu birisi için yağ yakmayada uygun fiyatlı protein önerisi

Şu aşağıdaki iki siteyi incele istersen. Güvenilirdir ve sporcu ürünleri ve yorumları bulunur. İkisinden de alışveriş yaptım güvenilirdir. https://www.supplementler.com/ https://www.fitbull.com/
  4. ağrıkesici

Yeni başlayan hafif kilolu birisi için yağ yakmayada uygun fiyatlı protein önerisi

İzole Whey Protein alırsan zayıflama için daha faydalı olacaktır. Kilo kaybı için daha uygundur.
  5. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Anladım. Kitaplar konusundaki bilginden donanımlı biri olduğun belli zaten;) Yaşla bir ilgisi yok zaten bu donanımlı olma konusunun bence.
  6. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Çok üstünkörü geldi bana maalesef. Tabii ki bir uzman değilim ama sıfır bilgi ile de gitmedim tabii ki. Maalesef devlet desteği bu konuda çok zayıf veya kontrolsüz diyebilirim. Kısmet bakalım deneriz belki:) Pek öyle kolay içini açabilen biri sayılmam sanırım:) Senin uzmanlık nedir acaba yanlış...
  7. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Devlet... SGK... devlet hastanesi... 15dk. sadece zorunda olduğu için dinleyen bir tıp mezunu imkanı veriyor maalesef:) Gülme ifadesi sana değil sakın yanlış anlama. Beni bilen bilir bu ifadeyi ben asla kötü bir amaçla kullanmam zaten. Mutlaka ilgili alakadar kaliteli doktorlarla karşılaşmış...
  8. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Valla yaşadıklarım sağolsun pek fırsat vermiyor böyle şeylere:) Ruh hali zaten karman çorman. Gece uyanmalar, uykuya ya çok hızlı dalmalar ya da dalamamalar… başta dediğim gibi depresyondaysam veya değilsem de pek haberim yok. Yaşam biçimi halini almaya başladı gibi biraz:) Psikologlar da...
  9. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Yani öyle ağlama krizleri vb gibi bir şey yaşamadım hiç. Ama genel olarak örneğin ani sinirlenme veya huzursuzluk yaşadığım zamanlar oldu tabii ki. Gerçi ben zor bir yaşantı çektiğim çok oldu eğitim hayatı olsun iş hayatı olsun yıpratıcıydı maalesef. Aileden uzak hep tek kaldım neredeyse. Belki...
  10. ağrıkesici

Beck Depresyon Ölçeği

Şiddetli depresyondaymışım. Haberim yoktu ama olsun:)
  11. ağrıkesici

Kanal tedavisi kısa animasyon

Olay uyuşturma kısmında bitiyor zaten korkma. Sonrasında pek bir şey hissetmezsin bile. Yeter ki kötü bir uyuşturma işlemi yapılmamış olsun. Geçmiş olsun şimdiden:) Kaç kere yaptırdım şu işlemi ama hala tırsıyorum inceden:)
  12. ağrıkesici

DA Forum hangi aşıyı yaptırdı/yaptıracak(ANKET)

2 doz biontech oldum ben. Üzerime kaşık da yapışmadı bir yerime çip de takılmadı arkadaşlar korkmayın hiç. Yalnız üzüldüğüm tek bir nokta var, o da aşıdan sonra B1 seviye Almanca yüklenmedi maalesef bana:( (!)
  13. ağrıkesici

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Koronaya da yakalandım, 2 doz aşımı da oldum. Antikor manyağı oldum diyebilirim:) Bu lanet hastalık umarım kimseye uğramaz o kadar diyeyim size. Hala saçma sapan hurafelere inanıp aşı olmayan varsa akıl sağlığında sorun ararım o kişilerin, o kadar diyeyim size. Aşı karşıtları = düz dünyacılar ;)
Geri