Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Form için öneriler neler?

Baya gelişme var. Pek bi bilgim yok ama yag yakımina girilse fena olmaz diye düşünüyorum. Yanlış anlamazsan eğer.
  2. amdsaolsun

Fazla doz insülin ne yapar???

Kanka istediğin üniversiteye gidememek hayatın bittiği anlamına gelmiyor insan ortalama 60 yıl yaşasa 40 daha var böyle düşüncelere düşme bende 2. Yıla kalamayabilirim bundan inanılmaz korkuyorum ama ölüm kalım meselesi değil hayat devam ediyor.
  3. amdsaolsun

Uyur gezerim

hocam şuan 14 yaşındayım 4 5 yaşlarındayken amcamlara gitmiştim rüyamda tuvalete giderken amcamların odasına girmişim anladınız siz sonra amcam beni tuvalete yetiştirmiş ŞJGDOHFJHSDBV ortalama yılda bir kere olur ama 10 gün içinde 2 kere olunca nerdeyse randevu almak zorunda kaldım özellikle...
  4. amdsaolsun

Uyur gezerim

arkadaşlar benim yurtta kalışımın 3. haftası bu hafta salı günü sabah namazına kalktığımda arkadaşım akşam uyur gezer olduğumu söyledi ve bunu iki gün üst üste yaptığımı söyledi ve bundan önceki haftada da evdeyken kilitli kapıyı açıp dışarı çıktım kendimi dışarda evin önünde bulunca şok oldum...
  5. amdsaolsun

Elime Paslı Maket Bıçağı Battı Tetanoz Olmam Gerekir mi?

Her zaman olmuyor zaten ama olursa sıkıntı olsun
  6. amdsaolsun

Arkadaşlar diş ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz

He yok bende yakalandımda zor valla
  7. amdsaolsun

Virüse yakalandınızmı
  8. amdsaolsun

Apse varsa kanına karışırsa virüsten değil kanına karışan iltihaptan kan zehirlenmesi geçirkrsin(muhtemelen, kesin değil) eğer hiç doktora gitmezsen pişman olabilirsin gitmekte fayda var bence kendi ni virüsten koruyarak
  9. amdsaolsun

Nasıl Kilo Verebilirim?

Ne yazıkki dc yok:( Ama burdan cevaplayabilirim
  10. amdsaolsun

Nasıl Kilo Verebilirim?

15 yaşındasınız rahat olun o zaten olur zaten kendinizi kasarsanız acıyor anca, diğer türlü derin bir nefes alıp iğne olacağım yeri gevşek bırakıyorum acımıyor hem önemli olan bence fiziksel acı değil psikolojidir fiziksel acı geçer ama psikoloji hemen geçmez
  11. amdsaolsun

Nasıl Kilo Verebilirim?

O dediğiniz şey hastalık Hocam psikoloğa gidin her kes sonunda ölecek bende aksine hiç umursamıyorum biraz umursamamak lazım kilo vermek için gittiğiniz doktordan kanserinin haberi gelmez gidin bişey olmaz he bide psikoloğa gidin o dediğiniz şey e hastalık hastası deniliyor gidipte sizi ameliyat...
  12. amdsaolsun

Nasıl Kilo Verebilirim?

Niye?
  13. amdsaolsun

Nasıl Kilo Verebilirim?

Doktora giderek
  14. amdsaolsun

artık eskisi gibi değilim

Sağlık ocağı ?
  15. amdsaolsun

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Sigara içmek sanırsam yasak değildi arkadaşı hediye verdiyse sorun yoktu sanırsam 18 yaşın altına sigara satmak yasak dı
  16. amdsaolsun

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Yeşil aya başvur
  17. amdsaolsun

Nasıl 1 kilo verdim ?

Maşallah maşallah ben daha uzamıyıcam gibi geliyor ya
  18. amdsaolsun

Nasıl 1 kilo verdim ?

56 kilo 168 boyundayım erkek 14 yaş
  19. amdsaolsun

Nasıl 1 kilo verdim ?

Sende yiyip yiyip kilo vermiyenlerdensin sanırım (!) Bu arada ben 1 haftada 4 kilo verdim sanırım hala veriyorum endişelenmeye başladım
Top Bottom