Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Gözüme zarar gelir mi?

dijitallikle bir alakası olmamakla birlikte aynı mesafeye uzun süre bakmak gözün farklı mesafelere odaklanmasını zorlaştırır ve sağlık sorunlarını oratya çıkartabilir.
  2. aragonattt

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

1.80 olman çok zor daha fazla basket tarzı spor ip atlama bol bol süt iç ama yapsan bile 3 4 santim geçersin babanı
  3. aragonattt

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

annenle babanın boyunda 1,75 üstü varsa geçersin ben 14 yaşında 168 dim 4sene sonrasında 184 ü gördüm 20 yaşındayım hala 184üm
  4. aragonattt

Ayak Parmaklarına Değememe Sorunu

Bende de ayak parmaklarını görememe sorunu oluştu bu panfemiden sonra xD
  5. aragonattt

Sol arka çarpraz bağ ameliyatı

Spora dönmek için şart maalesef
  6. aragonattt

Muayene yapıp para almak istiyorlar devlet hastanesinin çektiği mr ları kullanıyorlar fazla para çıkıyor bu seferde ben asgari ücretle çalışıyorum zaten 1605360971 Kullanmıyorlar*
  7. aragonattt

4 tane devlet hastanesine gittim bütğn doktorlar spor yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım günlük hayatta sıkıntı olmaz dedi spor da benim hayatımın olmazsa olmazı. Ortalama bir fiyat öğrenmek istiyorum zaten net bişey kimse söyleyemez.
  8. aragonattt

Bu ameliyatın özel hastanelerde fiyatı nedir bilen var mı? Devlet hastanesi 3 aydır sıraya soktuk seni diyolar hala gelişme yok tatih bile vermediler. Spora dönmek istiyorum.
Top Bottom