Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Göz numarasi 1 ayda ne kadar büyür ?

sağolun zaten mavi ışık filtreli almayi düşünüyorum bilgisayarda falan vakit gecirdigim icin daha saglikli olur ustelik dediginiz gibi ilk gittigim yanlis olcmus olabilir ama bu belki dogrudur çünkü cidden bazi yerleri gormek zorluyor beni ek olarak bu gittigim doktorda dediklerinizi yapti ölçüm...
  2. arda.wqqp

hocam zaten sanirsam ilk gittigimde 0.25 icin degil de dinlendirici ve mavi ışık filtreli olarak yazmisti ama bu baya baya numarali gozluk verdi bana alabilirim belki bi optikciye gidip denetiyorsa deneyeceğim
  3. arda.wqqp

çakır ustam bana garip gelen şey 1 ayda 1.75 numara artması
  4. arda.wqqp

bilmiyorum hocam ama ben geçen sene de biraz bulanık görüyordum ilk kez geçen ay gittim o sürede göz numaram sadece 0.25 olmuş 1 ay sonra bu kadar artması garip gözlükçüye gidip bu yazdığı gözlüğü deneme imkanım var mıdır ? ve sizce almalı mıyım bu gözlüğü çünkü 0.25 ise bile uzagı cidden görmek...
  5. arda.wqqp

ben kullanmiyorum işte kullaninca yavaş yavaş artiyor göz numaran ama kullanmayinca bu kadar hizli artabilir mi ki
  6. arda.wqqp

yaklaşık 1 ay önce falan yani kurban bayramindan 1 hafta once tam 1 ay degil sanirim yalovada göz doktoruna gitmiştim 0.25 astigmat ve miyopi oldugunu söyledi gözlük yazdı anneme söyledim ama kurban keseceğimiz için şimdi değil sonra alırız dedi recete süresi 10 gun oldugu ve 10 gün gectigi icin...
Top Bottom