Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ca.s

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

Kardeşim sana öncelikle ilk tavsiyem hiçbir kıza güvenme. İkinci olarak seninle 3 sene konuşmuş. Bak sadece konuşmuş. Yani seni sadece yan cebinde taşımış. Sen orada hazırda dururken o yine devam etmiş bir şeylere. Sen de bir umut beklemişsin. O her sıkıntıya düştüğünde şu cebimde falan var...
  2. ca.s

Muhabbet Kuşum kaşınıyor ne yapmalıyım

Kuşlar boşta kaldıkça tüylerini temizler, düzeltir, tüyleriyle uğraşır. Bu normaldir. Belki banyo yapmak istiyordur. Saklama kabının kapağı gibi düz bir kaba birazcık su koyup kuşu suyla buluşturun. Banyo yapası varsa yapar. Bazı kuşlar banyo yapmayı sevmez ama. Mecbur kalırsan sen yaptır ılık...
  3. ca.s

Muhabbet Kuşu Kanat Altı Enfeksiyonu

Tamam senin yapacağın bi şey yok o zaman enfeksiyona. Kuşun kurcalamamasını sağla kontrol ederek. Tünekte duramıyor mu? 1723841989 Kalbi hızlı atar zaten kuşların. 1723842139 Ötüyor mu? Onunla konuşunca tepki veriyor mu? 1723842453 Yem yemişse (kurağına bak, boynu yani), tünekte rahat...
  4. ca.s

Tüylerini düzeltmek için sırtını falan gagalayabilir. Ama iltihaplı yeri kurcalaması iyi değil
  5. ca.s

Veteriner müdahale etti mi peki enfeksiyona? 1723841803 Uykusu olduğu için açıp kapatıyor olabilir. Kabarık değilse iyi. Belki oradaki enfeksiyondan açıyorduk kanadını. Kapalı iken rahatsız ediyor olabilir.
  6. ca.s

Gözleri nasıl? Uyuklar halde mi? Tüyleri kabarık mı?
  7. ca.s

Bir anda enfeksiyon olmuş olamaz. Önceden hiç belli değil miydi? Kanatlarında bi farklılık gözlemlemediniz mi? Kendin kanadını hafif açarak bak anlarsın heralde enfeksiyonu. Şişlik kızarıklık iltihap falan var mı? 1723841335 Sürekli yem yemez zaten. Kursağına bak eğer şiş ise zaten yemiştir.
  8. ca.s

Tüylerini kabartması iyi değil. Yem yiyor mu kursağına bak bakalım yemiş ise şişer. Belki yorgun düşmüştür ondan öyledir şu an. Bi de vakit geç, uykusu gelmiş olabilir. Kanat altı enfeksiyon mu yoksa sadece tüyleri mi dökülmüş? Ara ara gözlem yap belki kendi yolmuştur. 1723841052 Bazı ilaçlar...
  9. ca.s

Uykuya dalmak için ne yapılabilir

Bir film aç telefondan onu izle ama telefonu elinle tutacaksın. Filmi karanlık ortamda izle yatağına yatarak. Filmi ciddi ciddi izle olayları anlamaya çalış. İstemsiz şekilde aralıklarla dalacaksın. Kendini bırakmadan filmi izlemeye devam etmeye çalış. Uykun çok yoğun olduğunda artık telefonu...
  10. ca.s

Neden kilo veremiyorum

Ekmeği minimuma düşürmeye çalış hatta hiç yememeye çalış. Yaptığın her şeyi hızlı yapmaya çalış. Hızlı yürü, hızlı hareket et, hızlı düşün. Vücutta en çok enerjiyi kafa yakar. Kötü bir şey ama örneğin stres durumunda kafa çok enerji tüketir ve hızla kilo verilir. Kafanı çalıştıracak eylemler...
  11. ca.s

GÖZÜME PARFUM SIKTIM

Bir şey olmaz. Hiç mi limon kolonyası değmedi.
  12. ca.s

KAŞINIZI ALIYOR MUSUNUZ NASIL ALIYORSUNUZ

Lazer ile.
  13. ca.s

Kilo vermek için tavsiye

Daha önceden de benzer başka konuya formülü söyledim. Kısaca çözüm şu: Az yiyeceksin, az kalorili şeyler yiyeceksin, Çok hareket edeceksin, hareketlerini hızlı yapacaksın ve kafa yoracak şekilde düşüneceksin. Beyin en çok enerjiyi harcayan organdır.
  14. ca.s

3 ayda 5kg nasıl verilir?

2024 için "Zinciri Kırma" yapıyorum. Benimle başlayan var mı bilmiyorum ama ben hala devam ediyorum. Ara ara da güncelliyorum buraya post atarak. https://forum.donanimarsivi.com/konu/2024te-birlikte-zinciri-kirma-yapalim.865975/
  15. ca.s

3 ayda 5kg nasıl verilir?

Eğer yemene engel olamıyorsan o zaman kalori yakımını daha da artıracaksın doğru orantı olarak. 1707678532 Ben de tam tersine kilo almaya çalıştım hep. Ama her denemede direkt zor olandan yani direkt çok kalorili şeyler yemeye, çok yemeye çalıştım ama ters etki yapıp bu kez uzun süre yiyememe...
  16. ca.s

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

Telefon ile kendini çektiğin mesafe çok etkili. Örneğin telefonu yüzüne 15-20 cm arası mesafedep tutup bir fotoğraf çek. Daha sonra telefonu 45-50 cm arası mesafede tutup bu kez telefonun yakınlaştırma özelliğini kullanarak önceki fotoğraftaki yakınlık mesafesini tutturarak fotoğraf çek. İlk...
  17. ca.s

BESİN DEĞERLERİNİ NASIL BÖLEBİLİRİM

Bu çok yanlış olur. 2500 kaloriden bir anda 300 kalorilere düşmek aniden vücudun dengesiz bir hale girmesine neden olabilir. Birkaç gün bir şey hissetmezsin ama daha sonra baş dönmeleri başlar, kan şekeri düşüklüğü olur, bulanık görme olabilir. O yüzden bir anda 300lere değil de her gün kademe...
  18. ca.s

BESİN DEĞERLERİNİ NASIL BÖLEBİLİRİM

Ben de tam tersine kilo alamıyorum. Şöyle bir program yaptım günlük olarak belli bir kalori miktarı belirledim ve her gün bu kalorinin üzerine ekleye ekleye yıl boyunca devam edeceğim. Sen de aynı şekilde bir kalori belirle örneğin çok yemek yiyen biriysen günlük 2500 kalori ile başla. Sonra her...
  19. ca.s

Tarihi geçmiş bir şey yenirse ne olur?

Kekler genelde bir tık böyle nemli gibi olur içindeki yağdan falan dolayı. Keşke bir ısırık alıp ondan sonra yemeye devam etseydin. Tadının farkına varıp devamını yemezdin böylece.
  20. ca.s

Tarihi geçmiş bir şey yenirse ne olur?

Yediğin yiyeceğe göre değişir. Tadında farklılık falan sezmediysen bozulmamış oluyor genelde ürün. 8 ay biraz fazla gibi yine de. Birkaç saat içinde vücudunuzda bir tepki, bir karın ağrısı, bir mide bulanması falan olacak mı bunu gözleyin. Böyle durum olursa durumun ciddiyetine göre doktora...
Top Bottom