Arama sonuçları: *

1. C

👂Kulak Temizliği Sonrası Sesler Tiz Geliyor 🗣️

Normal, hasta olduğun zaman felan hissedersin sesler daha boğuk gelir çünkü iletimin bir kısmı da kemikten yapıldığından dolayı ve kulağın da tıkalı olması nedeniyle boğuk gelir. Uzun süredir tıkalı ise o aydınlanma çok belli oluyor.
  2. C

Gözüme Aşırı Derece Şampuan kaçıyor

Gözüne yüzücü gözlüğü tak.
  3. C

Erkek uzun saç bakımı

Taramanız bşr yerden sonra şart hocam. Eğer taramak zor gelirse saç kremlerini deneyebilirsin.
  4. C

Akciğer kanseri olabilir miyim?

Hocam bu işin şakası olmaz. Kısa zamanda doktora gidin. Biz burada ne desek farazi kalır.
  5. C

16 yaşında boy kaç cm uzar?

Ben cm diye okumuşum. Ama bence en fazla 10cm o da zor yani.
  6. C

16 yaşında boy kaç cm uzar?

En fazla 10cm daha uzarsın 20 ye kadar.
  7. C

15 yaşında boy uzar mı ?

İllaki uzayacak ama ne kadar uzayacağını biz bilemeyiz. Uzmanına danışmanız lazım.
  8. C

Kim görse "Caner rengin açılmış" diyor

Eğer o vakit vücut besinsiz kaldıysa yüzünün beyazlaması, normal. Ağabeyim de 1,2 gündür hasta olduğu için yemek yiyemiyor ve sağlıklı haline nazaran yüzü açılmış diyebilirim.
  9. C

Fazla kilo nefes darlığı yaparmı?

Normal. Ama dediğim gibi, ihmal etme sakın.
  10. C

Fazla kilo nefes darlığı yaparmı?

15 yaş 165 boy 95 kilo? Hocam acilen bir diyetisyene görünün. İlerde telafisi olmayan sorunlara sebep olabilir.
  11. C

İnsanları duyup ne dediklerini anlamama

KBB doktoruna görün. Kulağında sıvı birikmesi olabilir.
  12. C

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

Dökülmeye yapacak bir şey yok. Eğer saçlarının parlak ve yumuşak olmasını istiyorsan saç kremi kullanmanı öneririm.
  13. C

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

Yani ne diyebilirim ki umarım vazgeçer. Çevresini değiştirmek çok teferruatlı bir iş.
  14. C

Eğer dediğinde doğru söylüyorsa bence bir sorun yok. Ama sırf bir kısım insanlar tarafından kabul görmek için içiyorsa yazık.
  15. C

Eğer ki paketi bulabilirsen bir tanesinin içine kuru kekik doldur.
  16. C

İntihar hissim hakkında

Sence değer mi? Ben hayata bir amaç yükleyerek yenmiştim tavsiye ederim. İnan şuan o eski halime bakınca gülüyorum kendime. Eğer ki bir amaç yoksa hayata dair bence yaşamanın bir manası kalmıyor.
  17. C

Kinder'den Sonra Oreo Markasında Salmonella Paniği!

Kaynak?
  18. C

İdeal boy kilom kaç .

13 yaş 93 kilo mu? Acilen spora başlaman lazım. Yaşına göre ve boyuna göre kilon fazla. Boy seni bir yere kadar götürür kalanını kendin halletmen lazım.
  19. C

Kolalarda bocek kullaniliyormus bunu yeni ogrendim

Sen bi 5sene geri kalmışsın. Bu konu çok önceden tartışıldı sonuca vardı bile.
  20. C

Portakal dişleri sarartır mı?

Çok tüketildiği zaman diş sararabilir. Günde kaç tane portakal yiyorsun?
Top Bottom