Arama sonuçları: *

• Users: ddy34
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ddy34

Kahvaltı için mısır gevreği tüketmek?

Ben 1.83 83 kiloyum. Aramızda resmen 30kg var vay anasını
  2. ddy34

Sürekli idrara uyanma

Aslında buda olabilir. Çünkü bir alışkanlığım var. Çişim varken yemek yiyemem mesela. Tamamen yapıp öyle daha rahat huzurlu yediğimi hissediyorum. Son 300 yemek yiyişimin 299 u kesinlikle bu şekilde.
  3. ddy34

Sürekli idrara uyanma

Ben buradayım diye bağırıyor resmen. Uyutmuyor. O tatlı uykumdan sıcak yatağımdan kalkıp lanet ede ede gidiyorum. Sanki vücudum kanı bile idrara çeviriyor bitmiyor bitmiyor. 1640556149 Yok hocam pek stress yapan biri değilim ancak sürekli hesap kitap yapıyorum kafamda hiç boş durmuyor. Her...
  4. ddy34

Sürekli idrara uyanma

Lise 2-3-4 zamanlarımda 1 gün boyunca bile çişimi yapmasam tutabilirdim. Şimdi gece 1 gibi yatacağım diyelim. Yatağa girmeden 5 dakika önce idrara çıkıyorum. Yatağa girip sağa sola dolanıyorum saat 2.5 - 3 oluyor. Tekrar idrara gidiyorum. Gelip yatıyorum. Uykumdayken çok yoğun geldiği için...
  5. ddy34

Okuldan gelince aşırı yorgun oluyorum.

Yapacak bir şey yok hayat bu. Senin gibi çok kişi var ancak yapı meselesi. Ben liseye yürüyerek gidip geliyordum. Üniversiteye geçince afallamıştım. Yol çok yoruyordu çok uzak ve trafik doluydu. Haftada 4 kere gitmem gerekirken 1 yada 2 kere falan gidiyordum zamanında. Biz tembellere hayat zor...
Top Bottom