Arama sonuçları: *

1. diekatze

Gazlı içecekler sivilce çıkmasına neden olur mu ?

Herkesin cildi farklıdır. Örneğin kimisinde çekirdek inanılmaz sivilce yapar ancak bende hayatım boyunca yapmadı. Bunu kesin olarak söyleyebilecek tek kişi doktordur. Forumda sağlık konuları açılmasını doğru bulmuyorum. Hepimizin cildi, vücutu aynı değil sonuçta.
  2. diekatze

Sizce kaslarına bir şey olmuş mudur?

Yalan dolan. Hamlık kardeşim bu, geçer 1-2 haftaya bas gitsin.
  3. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Kendisinin çok bilgisi olduğunu düşünüyor ve bunu göstermeye çalışıyor aahahahah 1652131018 Verebileceğin bir cevap yok ya nasıl saçmalıyorsun.
  4. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Ajdjwksks. Ya sana Kadir hoca gibi konuşmak isterim. Günde kullanacağı 5 gr tuz deriyi mi kalınlaştırır bay çok bilmiş? Benim derim neden kalınlaşmadı acaba ajsjaksk. Süt ve süt ürünlerini de kesmesini söylemeyi unutmuşsun. Onlar da deri kalınlaştırır ahahah. Hatta tatlandırıcılı içecekleride...
  5. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Valla uğraşma boşver, basmati pirinç ile hindistan cevizi yağı kafa yapmış buna. Kendisi Arnold'un yeğeni.
  6. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Whdjsjsjs. Kefiri oluşan alkolden dolayı içme, proteinli süt iç daha iyi diyen kişi ✔️✔️✔️
  7. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

5 yıllık spor geçmişim var. Sana göre değil ama günde 1 kg çiğ makarna, 1 kg tavuk 3-4 haşlanmış patates ile definisyon yaptım. ( Herkes hangi ilacı kullandığımı sordu) İnsanlar kendi vücutlarını tanıyarak hareket etmeli. Hayatım boyunca hiç hindistan cevizi yağı kullanmadım. Dönem dönem...
  8. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Aynen. Aşırı hayranlıkla okudum jsdjsjsj. Adam basmati pirinç ne bilmiyordur belki amatör birine bunu yiyebilecek misin diyor. Sanki amatör sporcu için glisemik indeks çok önemli.
  9. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Hocam sende biraz abartmışsın. Hindistan cevizi yağı basmati pirinç vs bunlar amatör spor yapan insanlar için fazla gereksiz detaylar. 1652128923 Arkadaşım kas erimesi bir hastalıktır. Spor yapıp bırakan birinin kaslarının erimesi için hiçbir şey yemeden yaşaması lazım. Kas asla kolay kolay...
  10. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Ya protein tozuyla kas şişmesi nedir be kardeşim. Kası şişirmek nedir be kardeşim. Ne kadar sallıyorsun.
  11. diekatze

Kaç ayda kas yaparım

Sarkma mı yaşar agdgshshs 1652127857 Protein tozu ile böyle ol gel beni .... Bunlar hep anabolik maddeler kullanıyor ama yine de çok büyük bir emek var.
  12. diekatze

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Kanka o kastan değil yalnız zayıflıktan.
  13. diekatze

Utangaç birisi fitness/spora nasıl başlar yardım

Rica ederim. Attığım ürünü ilk defa kullandım şiddetle tavsiye ederim.
  14. diekatze

Ter ve koku oluşumunu engeller kankam
  15. diekatze

koltuk altı için.
  16. diekatze

Eşofman ve tshirt ikilisinden başka giyebileceğin tek şey soğuk havalarda sweatshirt. Spor yapıyorsun pantolon giyecek halin yok. Ter kokusuna birebir çözüm = https://www.migros.com.tr/garnier-men-ultra-kuru-roll-on-50-ml-p-217189a?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomparison&v=1.89.9 Bu...
  17. diekatze

Yaşını neden net olarak söylemedin? Şunu kafana oturt ve böyle devam et; Kimse anasının karnından bir şeyler bilerek doğmadı. Bende spor yaptım 4-5 yıl profesyonel olarak, başlarda hiçbir şey bilmiyordum. Son 2 yılı antrenörlük yaptım ve güzel vücutların gelişmesini sağladım. Giyeceğin şey...
  18. diekatze

Aklınıza gelen olumsuz otomatik düşünceleri yazar mısınız?

İçinde ne saklıyorsun ki bu düşünceye bürünüyorsun?
  19. diekatze

Dert üstüne dert ekleniyor...
  20. diekatze

Viski. 1651514456 Ama nescafe gold alamayan viskiyi :(((
Geri