Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. efetg

Boyum daha fazla uzarmı

yani kesin bir şey söylemek doğru olmaz ama 176 olur gibisin bence. Kesin olarak öğrenmek istiyorsan epifiz plağın aktifmi git ona baktır.
  2. efetg

Diş teli sonrası plaklar ne kadar süre takılır?

Hicbirsey olmaz 18 saat gayet yeterli bi 2 ay falan olunca sadece geceleri takip sabah kahvaltısında çıkarabilirsiniz. Ben şuan böyle kullanıyorum.
  3. efetg

15 Yaşında Boy Uzaması İçin Vitamin ve Melatonin Faydalı Olur mu?

9 da 155 dim suan 12 yim 170 oldum bı 178 e kadar yolu var ve yeterli
  4. efetg

Hicbise olmaz bide arkadas yazmış arkaya tel olayı önemli git sor yapmazsa özele git belli ücret karşılığı yaparlar çok istemezler sanırım
  5. efetg

Helal olsun brom rica ederim.
  6. efetg

Bu durum normal diye hatırlıyorum ama az sonra plağı takınca bi karşılaştırma yaparım
  7. efetg

Birsey olmaz haftada 1 olur 1742933580 Fotoğraf ekleyebilirmisiniz Ye birsey olmaz ama plakla su harici birsey yeme
  8. efetg

Tam anlayamadım ama plak icin ayrı bir diş fircasi kullanın ve sabunla yikayin Dış macunuyla yapmayın asindirir
  9. efetg

daha kötü olmaz diye umuyorum
  10. efetg

devlet sorun ya allah kolaylık versin.
  11. efetg

dişler yeni yerine alışırsa sorun çıkmaz 1742898114 ben 2 yıl önce yaptırdım ozamanlar 20K para verdim şimdi 60k dan aşagı değildir sanırım 1742898143 tel ömürlük kalıyorda ne hissediyorsun ne görüyorsun he bide o teli her doktor yapmaz yapması daha iyidir 1742898200 tabi fiyat konusu senin...
  12. efetg

sen söylemezsen karşıdaki o plağı göremez 6 ay süre verdiler bence 2-3 ay da yeterde doktorlar işte garantiye alıyor. bi süre sonra sadece gece yatarken takın diyorlar
  13. efetg

hiç belli olmuyor dişlerin bu duruma alışması için belli bir süre takmak zorunlu 1742897626 şuan takıyorum ben
  14. efetg

O tel sonsuza kadar kalması iyi çünkü dişini sabit tutuyor ve hissetmiyorsun plak kabını yanında taşı bir şey olmaz çıkarır yemeğş yersin ilk aylar ön dişle çok ısırmamaya çalış ısırabilirsin sorun yok ama sert olursa ve sürekli olursa dişleri zamanla bozabilir.
  15. efetg

6 ay kadar sürüyor. Doktor sana plak kabı veriyor onla geziyorsun yemek yiceğin zaman çıkarcaksın sonra yemeklerle işin bitince geri tak bukawdar. 1742896341 dişinin arkasına tel taktılarmı kalıcı olarak 1742896357 ve plağa ilk ay dikkat et dişlerin oynak oluyor
  16. efetg

Tetenoz aşısı olmalımıyım ? yardım.

Pasla alakası yok yeniden diyorum tamamen topraktan ve benzeri maddesinden bulaşan birsey. Paslı şeylerden temastan kacinmanin sebebi demir malzemeleri toprak toz ve benzeri maddelerle temastan halinde olduğu içindir.
  17. efetg

Tetenoz aşısı olmalımıyım ? yardım.

Tetanos hastalığının pas ile alakası yoktur. Siz yinede acile gidin
  18. efetg

Forumca Otizim Testi Yapmamız Yok Mu?

Yok daha neler🙃
  19. efetg

19 Yaşında Akne Sorunu ve Çözüm Arayışı

Testosteron seviyesi fazlaysa sicilceye sebep oluyor birsuru makalesi var yanlış biliyorsunuz sanırım. Sakal da ise eğer sakalini temiz tutmazsan kesinlikle sivilce yapar.
  20. efetg

19 Yaşında Akne Sorunu ve Çözüm Arayışı

Hocam ben sivilceler hakkında araştırma yapmıştım bi yabanci doktor buldum yt kanalinda çok iyi anlatıyor Dr Eric Berg izle turkce dublaj zaten. Anladığım kadarıyla sivilce sakallardan , testosterondan , şekerden kaynaklanıyor.
Top Bottom