dişler yeni yerine alışırsa sorun çıkmaz
1742898114
ben 2 yıl önce yaptırdım ozamanlar 20K para verdim şimdi 60k dan aşagı değildir sanırım
1742898143
tel ömürlük kalıyorda ne hissediyorsun ne görüyorsun he bide o teli her doktor yapmaz yapması daha iyidir
1742898200
tabi fiyat konusu senin...
sen söylemezsen karşıdaki o plağı göremez
6 ay süre verdiler bence 2-3 ay da yeterde doktorlar işte garantiye alıyor. bi süre sonra sadece gece yatarken takın diyorlar
O tel sonsuza kadar kalması iyi çünkü dişini sabit tutuyor ve hissetmiyorsun
plak kabını yanında taşı bir şey olmaz çıkarır yemeğş yersin
ilk aylar ön dişle çok ısırmamaya çalış ısırabilirsin sorun yok ama sert olursa ve sürekli olursa dişleri zamanla bozabilir.
6 ay kadar sürüyor. Doktor sana plak kabı veriyor onla geziyorsun yemek yiceğin zaman çıkarcaksın sonra yemeklerle işin bitince geri tak bukawdar.
1742896341
dişinin arkasına tel taktılarmı kalıcı olarak
1742896357
ve plağa ilk ay dikkat et dişlerin oynak oluyor
Pasla alakası yok yeniden diyorum tamamen topraktan ve benzeri maddesinden bulaşan birsey.
Paslı şeylerden temastan kacinmanin sebebi demir malzemeleri toprak toz ve benzeri maddelerle temastan halinde olduğu içindir.
Testosteron seviyesi fazlaysa sicilceye sebep oluyor birsuru makalesi var yanlış biliyorsunuz sanırım.
Sakal da ise eğer sakalini temiz tutmazsan kesinlikle sivilce yapar.
Hocam ben sivilceler hakkında araştırma yapmıştım bi yabanci doktor buldum yt kanalinda çok iyi anlatıyor Dr Eric Berg izle turkce dublaj zaten.
Anladığım kadarıyla sivilce sakallardan , testosterondan , şekerden kaynaklanıyor.