Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

Ben hiç bir zaman insanların şu dönemde bluktayım şu dönemde definasyondayım demelerini. Neden böyle yapıyorsunuz ki? Kolunun büyümesi iyi bir şey sonuçta, bütün her şeyi aynı anda yapmanda bir sakınca yok bence. Profesyonel bir sporcu veya vücut geliştirme yapmıyorsan eğer bu dönemleri...
  2. erayotuzdort

Multi Vitamin kötü koku

asdfasdfsdfasdfaasdf Olm ya, ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Yani erkekler bir tık daha fazla vitamine ihtiyacı olur ama bu oran %10 bile değildir. Neyse ya, iyi beslenen biri isen max 1 tane al bence.
  3. erayotuzdort

Multi Vitamin kötü koku

Kanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor??? Bir de hepsi kötü kokuyor kankam.
  4. erayotuzdort

Açlıktan Değil sıkıntıdan yemek yiyorum

Ne zaman bir şey yiyesin gelse biri ile sohbet et discord dan. O sırada da odanda yürüyebilirsin. Ben böyle yapıyorum çoğunlukla. 3 4 saat konuştuğum oluyor.
  5. erayotuzdort

DİYETTE TAVUK PİLAV YENİLİRMİ

Bol tavuk, orta pilav, az yağ işte. Kişiye göre değişir. Ben mesela yarım kilo tavuk, 200 gram pirinç pilavı yiyorum soğan ve yoğurt ile. Sen belki yarı porsiyon yiyeceksin. Ama asıl olay kilonun iki katı kadar protein alman.
  6. erayotuzdort

DİYETTE TAVUK PİLAV YENİLİRMİ

Pilavı az tüket, olabildiğince az yağ kullan. Önemli olan ne yediğin değil, ne kadar yediğin dir.
  7. erayotuzdort

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Ağırılık olarak 5 kilo ile bile düzgün bir vücut yapılabilir. Arkadaşlar ağırlık konusunda benden daha bilgili. Yani önerileni alabilirisin. Ben babamın 40 yıllık eski full metal 5 kilo ağırlığı ile 46 cm kol yaptım. Kilonun da etkisi var ama eskiden 32 idi. 2 yılımı aldı ve büyük bir sabır ile...
  8. erayotuzdort

Kankam kulladıklarımın yanında bir de tribulus diye bir tane daha buldum ama omnu kullanmadım, ama ucuza geldiğinden bir dene istersen https://www.hepsiburada.com/hardline-nutrition-omega3-zma-tribulus-kombinasyonu-pm-HBC000037WPAF...
  9. erayotuzdort

Kanka bana hocam demene gerek yok, ben de senin gibi spora yeni başladım bilgileniyorum yani. Ben o kadar spor bilen biri değilim. Reflü diyorsanız eğer multivitaminleri aç karna almazsan süper olur, diğerleri bazik yapılı olduğundan zaten reflünü tetiklemez bile tahminimce. Bol bol su iç bir...
  10. erayotuzdort

Kankam başla bir şekilde, zaten devamı gelir. Bol bol kafein alsan yeter enerji için, onun dışında ara sıra kırmızı et tüketirsen süper olur (haftada 2 kere falam) Gece yatmadan 1 saat önce falan muz yersen süper olur, ben onu yapamam diyorsan ZMA al, geceleğin yenilenmeni ve uyku kaliteni...
  11. erayotuzdort

Kankam yazdıklarım yanlış olabilir, daha bilgili biri gelirse yanlışlarımı düzeltebilir. Gainer bildiğim kadarıyla gayet ucuz ve kilo almaya yardımcı bir suplamental. Bol bol şınav çekerek göhüs, sırt, kol ve karın kaslarını çalıştırabilirsin. Bunu abartarak günde 200 falan da yapabilirsin. Ben...
  12. erayotuzdort

vücut kılları almak için ürün önerisi

Vallaha kullanıyorum ama 0 kesmek için değil fazla uzayınca, bilip bikmeden konuşmak güzelmiş.
  13. erayotuzdort

vücut kılları almak için ürün önerisi

Yıllardır kullanırım, çok kullanışlı. https://www.hepsiburada.com/powertec-658-tiras-makinesi-p-hbv00000knky4
  14. erayotuzdort

Kilo vermek için az kalorili besin önerisi

Bunu 5 kilo yulaf aldıktan sonra okumam. İnce öğütülmüş bide. 10 paket be.
  15. erayotuzdort

Sağ gözüm tam olarak göremiyor

Ekran kartın bozulmuş olabilir mi diyelim kanka :D Sağlık forumu falan varsa oralara yazabilirsin bence, eğer doktora gitmene daha varsa.
  16. erayotuzdort

Sağ gözüm tam olarak göremiyor

Kanka ciddi bir soruna benziyor, kesinlikle doktora gitmen lazım.
  17. erayotuzdort

Beni Elektrik Çarptı!

Bir şey çıkmaz büyük ihtimal, umarum bir şeyin yoktur kanka. Yolun açık, bilgisayarın soğuk olsun.
  18. erayotuzdort

Beni Elektrik Çarptı!

Bir şey çıkmadı ama bir şey çıkmayacağı anlamına gelmez, bana küçükken olmuştu direk prize tel sokmuştum, 3 sn falan sürdü ama bir şey olmadı. Dikkatli olmak kazım, kesinlikle kontrole gidin, sağlığın şakası veya riski olmaz.
  19. erayotuzdort

Beni Elektrik Çarptı!

Kankam doktora git ve kontrol ol ne olur ne olmaz, toprağa basarak enerji atma diye bir şey de yok, basit fizik bilen herkes bunu düşünebilir (akıma kapılmak anlık bir şeydir). Sinirsel bir hastalık veya kalp ritim bozukluğu ortaya çıkabilir. (düşük ihtimal) Ama ne olur ne olmaz kontrol ol iki...
  20. erayotuzdort

Kreatin Böbrek ağrısı yapar mı ?

Ulan fotoğraftan (bu konuda bilgiliyim) akıyor.
Top Bottom